Θεραπεία και Πρόληψη Τριχόπτωσης

 

Η τριχόπτωση είναι μια συστημική νόσος και η αντιμετώπιση της απαιτεί συστημική και ολιστική προσέγγιση.

Για αυτό τον λόγο, η DHI συνεργάστηκε με παγκοσμίου φήμης επιστήμονες και ανέπτυξε το πιο ολοκληρωμένο σύστημα πρόληψης και θεραπείας της τριχόπτωσης.

Κλείστε ραντεβού

Το ολιστικό σύστημα για να σταματήσει η εξέλιξη της τριχόπτωσης.

Το νέο σύστημα της DHI για την πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης, απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας και κάθε βαθμίδας τριχόπτωσης, προσφέροντας εξατομικευμένη θεραπευτική πρόταση για κάθε ασθενή, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Βασίζεται σε 4 άξονες για την ολιστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης: τη Διατροφή, τη Ψυχολογία, τα Προϊόντα Καθημερινής Φροντίδας και τις Ενδυναμωτικές Θεραπείες.

Διατροφή

Διατροφή

 

Η διατροφή συνιστά σημαντικό παράγοντα για την ποιότητα της τρίχας και τη γενικότερη υγεία των μαλλιών, καθώς τα κύτταρα των τριχοθυλακίων χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα ενεργό μεταβολισμό, για την ενίσχυση του οποίου απαιτείται η επαρκής πρόσληψη θρεπτικών συστατικών.

Η επιστημονική ομάδα της DHI αξιολογεί τις διατροφικές συνήθειες του κάθε ασθενή και εξετάζει τυχόν ελλείψεις. Εφόσον κριθεί απαραίτητο προτείνει την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών ή τη λήψη ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής, κατά περίπτωση, που μπορούν να συνδράμουν στην πρόληψη της τριχόπτωσης αλλά και στην ανάπτυξη νέων τριχών.

Βελτίωση της Ψυχολογίας

 

Είναι ευρέως αποδεκτό πως η κακή ψυχολογία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών ενώ αντίστροφα, η τριχόπτωση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ψυχολογία του ασθενή, όπως άγχος ή ακόμη και κατάθλιψη.

Εφόσον κριθεί χρήσιμο, η DHI σε συνεργασία με έγκριτους επιστήμονες και ψυχολόγους, παρέχει στους ασθενείς την κατάλληλη  υποστήριξη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχόπτωση στη ρίζα του.

Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

 

Η DHI έχει αναπτύξει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθημερινής φροντίδας που συμβάλλει στην τόνωση της τριχοφυΐας και την ενδυνάμωση των μαλλιών, για άνδρες και γυναίκες.

Η σειρά είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών και περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και λοσιόν κατά της τριχόπτωσης.

Αγοράστε online

Ξεκινήστε με ένα δωρεάν ραντεβού!

Καλέστε μας στο 2109211630 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε το δωρεάν ραντεβού σας με τους ειδικούς της DHI.