Θεραπεία PRP

Η αυτόλογη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) εκμεταλλεύεται τα θρεπτικά συστατικά και τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στο πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενή και προσφέρει ενδυνάμωση των μαλλιών αλλά και τόνωση της τριχοφυΐας.

Κλείστε ραντεβού

Ενδυνάμωση των Μαλλιών & Τόνωση της Τριχοφυΐας

 

Ιδανική για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, η θεραπεία PRP εφαρμόζεται για τη διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυΐας που επιτυγχάνεται μέσω της ενδυνάμωσης των μαλλιών. Παράλληλα, η θεραπεία συντελεί στην ανάπτυξη νέων και απόλυτα υγιών τριχών από θυλάκια που έχουν σταματήσει να παράγουν τρίχες (επαναδιέγερση ανενεργών τριχοθυλακίων) ή παράγουν τρίχες μικρής διαμέτρου (χνούδι).

Τα Στάδια της Θεραπείας PRP

Αιμοληψία

1. Αιμοληψία

Μια μικρή ποσότητα από το αίμα λαμβάνεται από τον ασθενή

prp step 2

2. Φυγοκέντρηση

Το αίμα φυγοκεντρείται σε καθορισμένες στροφές και χρόνο

prp step 3

3. Διαχωρισμός

Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα απομονώνεται

prp step 5

4. Έγχυση

Το PRP εγχέεται στις περιοχές που πάσχουν από τριχόπτωση, τονώνοντας την ανάπτυξη νέων τριχών και βοηθώντας στην πύκνωση αλλά και στην ενδυνάμωση των μαλλιών

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία PRP;

 

Η θεραπεία PRP μπορεί να συνδυαστεί άριστα με θεραπεία Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με εφαρμογή τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή. Έτσι, επιτυγχάνεται ταχύτερη ανάπτυξη των νέων μαλλιών, ενδυνάμωση των υπαρχόντων τριχών καθώς και ταχύτερη αλλά και καλύτερη επούλωση της δότριας περιοχής.

Επιπλέον, η θεραπεία PRP θεωρείται ιδανική και εφαρμόζεται προληπτικά στα πρώτα στάδια αραίωσης των μαλλιών λόγω  ανδρογενετικής αλωπεκίας (όταν αρχίζει να παρατηρείται αραίωση των μαλλιών) ενώ παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις γυροειδούς και διάχυτης αλωπεκίας.

Στην DHI, η θεραπεία PRP είναι απόλυτα ασφαλής αφού εκτελείται από έμπειρους ιατρούς και χωρίς καμία παρενέργεια αφού χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το αίμα του ίδιου του ασθενή.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας

Προγραμματίστε το ραντεβού σας σήμερα!

Καλέστε μας στο 2109211630 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας με τους ειδικούς της DHI.