Πρόσθετα Μαλλιών

Το εξειδικευμένο τμήμα προσθετικής του DHI Global Medical Group ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους στην προσθετική μαλλιών και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τελευταίας γενιάς για την ικανοποίηση των αναγκών κάθε ασθενή με πρόβλημα τριχόπτωσης.

Κλείστε ραντεβού

Η μη επεμβατική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης

 

Τα νέα πρόσθετα συστήματα του DHI Global Medical Group δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αντιαισθητικές και μη πρακτικές περούκες περασμένων δεκαετιών αφού είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικές ανθρώπινες τρίχες, εξασφαλίζοντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που δεν διαφέρει σε τίποτα από το τριχωτό της κεφαλής.

Ιδανική λύση για κάθε άντρα και γυναίκα που υποφέρει από τριχόπτωση, τα νέα πρόσθετα συστήματα του DHI Global Medical Group χτενίζονται, λούζονται, βάφονται, είναι κατάλληλα για χρήση προϊόντων styling και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως τα κανονικά μαλλιά.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η προσθετική μαλλιών;

Στο τμήμα προσθετικής του DHI Global Medical Group, ο ασθενής θα βρει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα από εξαιρετικές επιλογές και με τη βοήθεια του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες του, αποκτώντας και πάλι γοητευτική και νεανική εμφάνιση.

  • Ιδανικό για ασθενείς με τριχόπτωση κάθε ηλικίας
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη και κάθε στυλ
  • Γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη εφαρμογή
  • Πλούσιο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα
Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας

Προγραμματίστε το ραντεβού σας σήμερα!

Καλέστε μας στο 2109211630 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας με τους ειδικούς της DHI.