Εμπειρίες ΑσθενώνΝέα

Πέντε μήνες μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών στην DHI

By 25 Νοεμβρίου 2016 No Comments

Οι ασθενείς με τριχόπτωση που επισκέπτονται την DHI, συχνά αναρωτιούνται: “Αν κάνω μεταμόσχευση μαλλιών, πότε θα βγάλω μαλλιά και σε πόσο καιρό θα είναι εμφανής η διαφορά του πριν και μετά;”

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα βρίσκεται στις φωτογραφίες του 27χρονου Κωνσταντίνου Τσαγκάνη που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική DHI Direct In και είδε την εμφάνιση του να αλλάζει ριζικά μέσα σε πέντε μήνες!

Ο ίδιος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των πέντε μηνών (η φύτρωση ολοκληρώνεται 12 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών) ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δότρια περιοχή του, η οποία δείχνει κυριολεκτικά ανέγγιχτη, χωρίς κανένα απολύτως σημάδι που να μαρτυρά πως ο ασθενής έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών του 27χρονου Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε στην DHI Αθηνών (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30) το διήμερο της Παρασκευής 17 και Σαββάτου 18 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του διήμερου session, το ιατρικό team της DHI εξήγαγε και εμφύτευσε συνολικά 2.903 Grafts (6.198 τρίχες).

Λάβετε μέρος στο Masters'Summit 2019 και παρακολουθήστε 50 συνεδρίες ζωντανά, ομιλίες από κορυφαίες προσωπικότητες στον χώρο του hair restoration και πολλά άλλα Δηλώστε συμμετοχή
Λίγος χρόνος απομένει ακόμα για το Masters'Summit 2019. Δηλώστε συμμετοχή τώρα!