Η DHI αποτελεί την πρώτη επιλογή για άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Πρόσφατα, την πόρτα της DHI Αθήνας πέρασε το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Έλλη Παπαγγελή, η οποία εμπιστεύτηκε τη φροντίδα των μαλλιών της στους έμπειρους γιατρούς και το προσωπικό της DHI.

Ελλη Παπαγγελή

 

“Είχα παρατηρήσει πως οι τρίχες των μαλλιών μου είχαν αδυνατίσει σε σημαντικό βαθμό. Επίσης, αντιμετώπιζα έντονη τριχόπτωση κάτι που συμβαίνει κυρίως σε περιόδους στρες. Παράλληλα, λόγω της δουλειάς μου, τα μαλλιά μου επιβαρύνονται από το συνεχές styling και τις βαφές. Έχοντας ακούσει πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για την υγεία μας, πήρα την απόφαση να φροντίσω ένα τόσο σημαντικό και όμορφο κομμάτι μου, τα μαλλιά μου” δήλωσε η ίδια κατά την παραμονή της στην DHI.

 

Το γνωστό μοντέλο, προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών για την επιδιόρθωση της Hairline με την προηγμένη τεχνική Direct Hair Implantation και αναφερόμενη στην εμπειρία της, τόνισε χαρακτηριστικά:

“Η διόρθωση της hairline μου ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, καθόλου επίπονη και το προσωπικό με έκανε να νιώσω μεγάλη ασφάλεια. Επέλεξα την DHI γιατί όλο το προσωπικό της απαρτίζεται από επιστήμονες και είναι στο χώρο 48 χρόνια. Με τη μέθοδο που χρησιμοποιεί, την επόμενη μέρα της μεταμόσχευσης επέστρεψα στις δουλειές μου. Με μια φράση θα πω ότι έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου!».

Ελλη Παπαγγελή

Ας μιλήσουμε!