Skip to main content
Ενημερωτικά άρθραΝέα

Ασφάλεια- Φυσικό Αποτέλεσμα- Μέγιστη Φύτρωση

By 2 Νοεμβρίου 20168 Ιουνίου, 2021No Comments

Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση- άνδρες και γυναίκες- αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να βελτιώσουν την εμφάνιση τους αλλά και να επανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Διεθνούς Εταιρίας Ιατρικής Αποκατάστασης των Μαλλιών (ISHRS), από το 2004 έως το 2012, ο αριθμός των ασθενών που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως, εκτοξεύθηκε από 168.000 σε 310.000 σημειώνοντας κατακόρυφη άνοδο που αγγίζει το 85%!

Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός μεταμοσχεύσεων μαλλιών σε όλο τον κόσμο, έχει σαν αποτέλεσμα την παράλληλη και εντυπωσιακή αύξηση των κέντρων αποκατάστασης μαλλιών που ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, δεν πληρούν τα απαιτούμενα ποιοτικά κριτήρια τόσο σε ότι αφορά την ασφάλεια των ασθενών όσο και στο τελικό αποτέλεσμα των προσφερόμενων θεραπειών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες ασθενείς που προχώρησαν σε μεταμόσχευση μαλλιών επιλέγοντας οικονομικά πακέτα μη αξιόπιστων κέντρων, δεν έτυχαν των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων με πολλούς από αυτούς να ρισκάρουν ακόμη και την ζωή τους καθώς είχαν την ατυχία να πέσουν στα δίχτυα επιτηδείων που αυτοαποκαλούνται ειδικοί αλλά ουσιαστικά, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιατρική επιστήμη και δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις αλλά ούτε και εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Για μια ακόμη φορά, το DHI Global Medical Group κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και συστήνει στους ασθενείς που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί απέναντι σε όσα ακούν αλλά και να πραγματοποιούν εξαντλητική έρευνα αγοράς πριν καταλήξουν στο κέντρο της επιλογής τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας τους, οι ασθενείς θα πρέπει να εξετάζουν εξοχυχιστικά και με κάθε λεπτομέρεια τους παρακάτω παράγοντες που αφορούν στην Ασφάλεια, την Φυσικότητα και τη Φύτρωση των εμφυτευμένων τριχών.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στο DHI Global Medical Group τιμούμε την εμπιστοσύνη των ασθενών μας και δεν διαπραγματευόμαστε την ασφάλεια τους.

-Πριν από τη μεταμόσχευση μαλλιών ο ασθενής υποβάλλεται στο προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA που εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά πριν από τον καθορισμό του κατάλληλου πλάνου θεραπείας. Το DSA περιλαμβάνει εξέταση Ψυχολογικών και Μαθηματικών πτυχών, Δερματολογική εξέταση και το DHI Alopecia Test. Γιατί η σωστή διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης.

-Σε όλα τα κέντρα του DHI Global Medical Group παγκοσμίως, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών από την αρχή ως το τέλος, εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς που επιπλέον, είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από την London Hair Restoration Training Academy.

-Αυστηρά πρωτόκολλα εφαρμόζονται σε όλες τις διαδικασίες και σε όλα τα επίπεδα για να εγγυηθούν 100% ασφάλεια. Μάλιστα, χάρη στα νέα πρωτόκολλα της DHI, ο ασθενής δεν χρειάζεται να ξυρίσει το κεφάλι του πριν από την διαδικασία της μεταμόσχευσης, αν δεν το επιθυμεί. 

-Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών DHI Direct είναι η πλέον απλή, σύγχρονη και λιγότερο επεμβατική παγκοσμίως. Σε αντίθεση με τις τεχνικές FUE και FUT Strip, η DHI Direct δεν περιλαμβάνει τομές, νυστέρια και ράμματα ενώ τα τριχοθυλάκια δεν επεξεργάζονται σε μικροσκόπιο.

-Στα κέντρα του DHI Global Medical Group οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών  πραγματοποιούνται με εργαλεία μιας χρήσης που καταστρέφονται παρουσία του ασθενή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας.

-Στα κέντρα του DHI Global Medical Group παρέχεται πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμμετοχής των ασθενών στη διαχείριση της ποιότητας.

 

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

-Προκειμένου να επιτευχθεί φυσικό αποτέλεσμα, η κατεύθυνση των εμφυτευμένων τριχών πρέπει να είναι ίδια με αυτή των φυσικών τριχών του ασθενή. Χάρη στο ειδικά πατενταρισμένο εργαλείο DHI Implanter o γιατρός έχει απόλυτο έλεγχο του βάθους, της κατεύθυνσης και της γωνίας τοποθέτησης του κάθε μοσχεύματος. Έτσι, επιτυγχάνεται 100% φυσικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Το DHI Implanter αποτελεί πατέντα της DHI σε Ευρώπη και Αμερική.

-Τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σε όλες τις διαδικασίες και σε όλα τα επίπεδα εγγυούνται 100% φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για μια ζωή.

-Στα κέντρα του DHI Global Medical Group η διαδικασία εκτελείται αποκλειστικά και μόνο από γιατρούς. Οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών που δεν εκτελούνται από γιατρούς αλλά από νοσηλευτές ή ακόμη και κομμωτές, είναι παράνομες!

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΥΤΡΩΣΗ

-Στα κέντρα του DHI Global Medical Group ο μέσος όρος πυκνότητας ξεπερνάει τις 70 τρίχες ανά cm2 ενώ τα ποσοστά φύτρωσης αγγίζουν το 95% όταν ο μέσος όρος των υπόλοιπων τεχνικών κυμαίνεται στο 50%.

-Η πυκνότητα υπολογίζεται από τον αριθμό των τριχών που μεταφυτεύονται ανά cm2. Από τον έλεγχο των φωτογραφιών που λαμβάνονται πριν και μετά τη συνεδρία στην DHI, ο ασθενής μπορεί να έχει ακριβή εικόνα του αριθμού των τριχών που μεταφυτεύθηκαν.

-Με την τεχνική DHI Direct είναι δυνατόν να μεταφυτευθούν ακόμη και περισσότερες από 5.000 τρίχες σε μια μόνο συνεδρία.

-Στα κέντρα του DHI Global Medical Group ο υπολογισμός δεν είναι παραπλανητικός και γίνεται βάση τριχών και όχι τριχοθυλακίων. Οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν πως με τις τεχνικές FUE και FUT, τα τριχοθυλάκια διαχωρίζονται κάτω από μικροσκόπια ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος νεκρωτικών κοψιμάτων.

-Το DHI Global Medical Group παρέχει VIP Sessions με δυο γιατρούς, έναν ειδικευμένο στην εξαγωγή τριχοθυλακίων και έναν στην εμφύτευση τους.