Skip to main content

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 26ό Academy Masters Meeting που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.
Για μια ακόμη φορά, το παγκόσμιο συνέδριο του DHI Global Medical Group αποτέλεσε πόλο έλξης για κορυφαίους ακαδημαϊκούς, καταξιωμένους επιστήμονες, πλήθος ιατρών αλλά και συνεργάτες του Ομίλου από όλο τον κόσμο που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα νέα, καινοτόμα προγράμματα της DHI και παράλληλα, να συμμετέχουν ενεργά σε ένα διαδραστικό διήμερο αφιερωμένο στη Διάγνωση, Πρόγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης.

 

 

Κορυφαία στιγμή του φετινού Academy Masters Meeting αποτέλεσε η επίσημη βράβευση του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Π. Γιώτη, που τιμήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την πολυτετή προσφορά του στον τομέα της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού. Η βράβευση του ιδρυτή της DHI πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο “Ιωάννης Δρακόπουλος” του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μοναδική στιγμή στα χρονικά του Hair Restoration καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που το Πανεπιστήμιο Αθηνών απονέμει βραβείο που να αφορά στον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών.

 

Παρασκευή, 1η Ιουνίου 2018 – DHI Αθήνας 

Η πρώτη μέρα του φετινού Academy Masters Meeting πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο της DHI Αθήνας και περιλάμβανε ζωντανές συνεδρίες, σεμινάρια αλλά και την επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος, DPR Medical Hair Care 360.
Συγκεκριμένα, από τις 9.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι νωρίς το απόγευμα, η Ιατρική Ομάδα της DHI εκτέλεσε τις ακόλουθες συνεδρίες:

  • Συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών 5.000 τρίχες σε μια ημέρα
  • Ακούρευτη συνεδρία 7.000 τρίχες και επιδιόρθωση ουλής από FUT (διήμερο περιστατικό)
  • Instant Hair Restoration
  • Αποκατάσταση γενιών
  • Man VS Machine: The D. Electric System
  • Αποκατάσταση φρυδιών
  • Linear MPG: Πριν και μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών
  • Προσθετική μαλλιών

Την ίδια στιγμή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της DHI Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις που αφορούσαν στο θέμα της ασφάλειας στη μεταμόσχευση μαλλιών, την αντιοξειδωτική διατροφή, τη νέα σειρά προϊόντων της DHI αλλά και του επαναστατικού DPR Medical Hair Care 360 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. To DPR Medical Hair Care 360 εστιάζει στον ολιστικό και επιστημονικό τρόπο προσέγγισης στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αλλά και στην πολύπλευρη εξέταση παραγόντων στους οποίους μπορεί να οφείλεται αυτή, όπως η ψυχολογία, η γονιδιακή προδιάθεση και οι διατροφικές συνήθειες του κάθε ασθενή.

 

 

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Η δεύτερη ημέρα του Academy Masters Meeting πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκίνησε με την βράβευση του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Π. Γιώτη για την πολυτετή προσφορά του στον χώρο της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Γιώτης τόνισε πως η ασφάλεια των ασθενών αποτελεί προτεραιότητα για την DHI ενώ παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια το νέο πρόγραμμα της DPR Holistic Medical Hair Care 360.
Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν τα τρία καινοτόμα τεστ, DNA Test, Stress Test και Hair Protein Test ενώ τον λόγο έλαβε ο καθ. Χειρουργικής Ανατομίας, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο καθ. Ψυχιατρικής, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, η Σ. Χαβάκη από την επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του ΕΚΠΑ, η ερευνήτρια Β του Ινστιτούτου Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας, κα. Χονδρογιάννη, συνεργάτες του DHI Global Medical Group από όλο τον κόσμο αλλά και μέλη της Ιατρικής Ομάδας της DHI.

Gala Dinner & Ceremony Awards- Athens Lawn Tennis Club 

Το 26ό Academy Masters Meeting ολοκληρώθηκε με Gala dinner στο Athens Lawn Club όπου απονεμήθηκαν τα καθιερωμένα βραβεία του DHI Global Medical Group.