Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI: Τι να περιμένετε; 

Η εμπειρία DHI

Γνωρίζουμε καλά πως η απόφαση να προχωρήσετε σε μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι απλή και δε μπορεί να παρθεί εύκολα. Πριν καταλήξετε, κάντε την έρευνα σας. Εμείς, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να ψάξετε εις βάθος αλλά και να μας κάνετε όποια ερώτηση σας απασχολεί. Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Στην DHI διαθέτουμε μια ομάδα κορυφαίων εμπειρογνωμόνων στον κλάδο της μεταμόσχευσης μαλλιών που είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν σωστά και να σας μιλήσουν αναλυτικά για όλες τις επιλογές που αφορούν στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Γνωρίστε τα βήματα της μεταμόσχευσης μαλλιών DHI

Σήμερα, υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να επιβραδύνουν την εξέλιξη της τριχόπτωσης, σε σημαντικό βαθμό. Μια από αυτές είναι η θεραπεία Plasma+.

Οι πιο συνηθισμένες οδηγίες πριν από τη θεραπεία είναι οι εξής:

Αποφύγετε το τσάι, τον καφέ και το κάπνισμα πριν από τη συνεδρία.

Πριν από την άφιξη σας, επιλέξτε ένα ελαφρύ πρωινό.

Την ημέρα της συνεδρίας, η ομάδα μας θα σας περιμένει και θα σας οδηγήσει στο session room. Θα φροντίσουμε για ότι χρειαστείτε προκειμένου να ζήσετε μια υψηλού επιπέδου εμπειρία.

Οι στιγμές πριν από την πρώτη σας μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να είναι συναρπαστικές ή να προκαλέσουν κάποια νευρικότητα. Οι ειδικοί της DHI έχουν τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Η εμπειρία σας από τη διάγνωση μέχρι την συνεδρία θα είναι εξίσου ευχάριστη και συναρπαστική με τα αποτελέσματα που θα δείτε.

Η συνεδρία σας στην DHI ξεκινά το πρωί όταν θα φτάσετε στην κλινική και θα ολοκληρωθεί μετά τη θεραπεία σας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κλινικής μπορείτε να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, να απολαύσετε ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα ή απλώς να ξεκουραστείτε.

Οι αίθουσες συνεδριών διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένα ιατρικά κρεβάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σειρές ή ταινίες.

Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφτείτε την κλινική μας, μέχρι την ολοκλήρωση του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών, οι ειδικοί της DHI θα είναι δίπλα σας, έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία σας.

Οι ειδικοί μας ξεκινούν τη διαδικασία της Διάγνωσης με μια αξιολόγηση της πυκνότητας των μαλλιών σας στη δότρια περιοχή. Εδώ, τα τριχοθυλάκια εξετάζονται προσεκτικά για να εξακριβωθεί η ποιότητά τους αλλά και το πάχος των τριχών σας.

Για τους ασθενείς που υποφέρουν από πρώιμη τριχόπτωση ή που μπορεί να χρειαστούν άλλη μεταμόσχευση, η σωστή διαχείριση της δότριας περιοχής είναι ζωτικής σημασίας. Το στάδιο της αξιολόγησης είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλουμε να έχουμε μια συνεπή στρατηγική εμφύτευσης και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Μετά τη φάση της εμφύτευσης, σας παρέχουμε ένα ελαφρύ σνακ και μια τσάντα που περιέχει όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε για το επόμενο διάστημα, μετά τη θεραπεία.

Μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς. Την επόμενη μέρα μετά τη συνεδρία, μπορείτε να εργαστείτε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Λένε πως η υπομονή είναι αρετή. Δώδεκα μήνες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, το αποτέλεσμα θα έχει ολοκληρωθεί και η υπομονή σας θα έχει ανταμειφθεί.

Ο κύκλος ζωής της τρίχας διαρκεί 12 έως 18 μήνες. Το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών σας θα είναι ορατό ένα χρόνο μετά τη συνεδρία σας. Ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι ορατά περίπου δύο μήνες μετά τη συνεδρία.