Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI

Ξανακερδίστε τα μαλλιά και την αυτοπεποίθηση σας!

Σύμφωνα με αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών, η τριχόπτωση έχει άμεσες επιπτώσεις στην ψυχολογία του ασθενή. Σύμφωνα με την βρετανική The Guardian, περίπου το 50% των ανδρών άνω των 50 ετών και το 50% των γυναικών άνω των 65 ετών, πάσχουν από τριχόπτωση.

Τα τριχοθυλάκια, αποτελούνται από 2 έως 5 τρίχες. Με τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI, τριχοθυλάκια που βρίσκονται στη δότρια περιοχή (το πίσω μέρος του κεφαλιού) εξάγονται και στη συνέχεια εμφυτεύονται στις περιοχές όπου υπάρχει αραίωση (λήπτρια περιοχή). Η τεχνική της DHI εξασφαλίζει μόνιμα και 100% φυσικά αποτελέσματα.

Οι διαθέσιμες θεραπείες για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης είναι λίγες. Κάποιοι ασθενείς νιώθουν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και έτσι, δεν προχωρούν σε κάποια θεραπεία. Οι υπόλοιποι, προσπαθούν να περιορίσουν το πρόβλημα με τη χρήση προϊόντων για την ενδυνάμωση των μαλλιών αλλά και με θεραπείες που στοχεύουν στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών και την επιβράδυνση του ρυθμού απώλειας των μαλλιών.

Δείτε τα αποτελέσματα

Προηγμένη αποκατάσταση μαλλιών

Μια από τις μεθόδους που μπορούν να προσφέρουν κάλυψη των περιοχών που πάσχουν από αραίωση είναι το MPG. Τα τελευταία χρόνια, επιστημονικές ομάδες διεξάγουν έρευνες για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Όσοι πάσχουν από τριχόπτωση και θέλουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα άμεσα, χωρίς τη λήψη φαρμάκων, επιλέγουν τη μεταμόσχευση μαλλιών. Με τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI, το αποτέλεσμα είναι μακροπρόθεσμο και απόλυτα φυσικό, αφού κάνεις δε μπορεί να καταλάβει ότι έχει προηγηθεί κάποια επέμβαση.

Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ και δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση από τα υπόλοιπα μαλλιά στο κεφάλι σας. Αυτός είναι ο λόγος που οι μεταμοσχεύσεις αυξάνονται σε δημοτικότητα καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων βλέπει τη δια βίου αξία του κόστους της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Φυσικά αποτελέσματα για άνδρες και γυναίκες

Κάθε τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ένας έμπειρος και εξειδικευμένος γιατρός που εργάζεται σε κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, μπορεί να σας μιλήσει αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά τους. Αν θέλετε να μάθετε τις διαφορές μεταξύ των τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών, επικοινωνήστε με τους ειδικούς της DHI.

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που θα επιλέξετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους ενώ τα αποτελέσματα δεν είναι ίδια. Απευθυνθείτε μόνο σε κλινικές που έχουν μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία της τριχόπτωσης. Ζητήστε να μιλήσετε απευθείας με ασθενείς τους και δείτε αποτελέσματα της τεχνικής τους. Η τελική απόφαση πρέπει να παρθεί μετά από ώριμη σκέψη. Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνιμο. Μην το ρισκάρετε με βάση το κόστος.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, μπορούν να μεταμοσχευθούν χιλιάδες τριχοθυλάκια. Το ποσοστό επιβίωσης τους, εξαρτάται από την τεχνική που θα επιλέξετε, την τεχνική κατάρτιση του γιατρού αλλά και τη μετεγχειρητική πορεία. Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνιμο και θα το αντικρύζετε καθημερινά στον καθρέφτη σας. Πριν αποφασίσετε, προχωρήστε σε έρευνα αγοράς και επιλέξτε την κλινική που μπορεί να σας εγγυηθεί ασφάλεια και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για την προηγμένη μεταμόσχευση;

Μιλήστε σήμερα με έναν ειδικό DHI.