Απόκτησε Πυκνά Γένια

 

Τα πυκνά και πλούσια γένια είναι συνώνυμο της αρρενωπότητας καθώς προσδίδουν κύρος, σεβασμό και γοητεία. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή, ιδιαίτερα σε άνδρες νεαρής ηλικίας.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνδρες απευθύνονται στην DHI για να αποκτήσουν πλούσια και καλοσχηματισμένα γένια με τη μέθοδο εμφύτευσης Direct Hair Implantation.

Κλείστε ραντεβού

Εμφύτευση Τριχών στα Γένια

 

Είτε πρόκειται για κάλυψη συγκεκριμένων κενών περιοχών είτε για το συνολικό σχηματισμό και την πύκνωση των γενιών, η αποκατάσταση στα γένια αποτελεί μια πολύ λεπτομερή και ευαίσθητη διαδικασία που δεν επιτρέπει λάθη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η Direct Hair Implantation αποτελεί την ιδανική μέθοδο για την αποκατάσταση των γενιών.

Με την Direct Hair Implantation ο γιατρός επιλέγει και εμφυτεύει τα μοσχεύματα ένα προς ένα, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό που πραγματοποιείται πάντα σε συνεργασία με τον ασθενή. Τα μοσχεύματα εμφυτεύονται σε κατάλληλη γωνία και βάθος ώστε να επιτευχθεί ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα.

Φωτογραφίες πριν και μετά την Εμφύτευση στα Γένια

πριν τη μεταμόσχευση στα γένια μετά τη μεταμόσχευση στα γένια

Πώς γίνεται η Εμφύτευση Τριχών στα Γένια;

Το πρώτο βήμα αφορά τον σχεδιασμό της περιοχής που θα εμφυτευτούν γένια, πάντα σε συνεργασία του γιατρού με τον ασθενή, λαμβάνοντας υπόψιν κάθε λεπτομέρεια και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Στη συνέχεια, υπολογίζονται ο αριθμός και ο τύπος (μονότριχα, δίτριχα, κ.ο.κ) των μοσχευμάτων που απαιτούνται για την επίτευξη της επιθυμητής πυκνότητας και συλλέγονται ένα προς ένα από το πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στο τελευταίο στάδιο της συνεδρίας, πραγματοποιείται η εμφύτευση των τριχοθυλακίων, ένα προς ένα, στις περιοχές των γενιών. Τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια αναπτύσσονται και συμπεριφέρονται κανονικά όπως και τα υπόλοιπα γένια.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας
Εμφύτευση στα γένια
Η εμφύτευση των γενιών γίνεται από τον γιατρό σύμφωνα με το σχεδιασμό που επέλεξε ο ασθενής
Τα τριχοθυλάκια εμφυτέυτονται ένα προς ένα με τη χρήση του DHI Implanter, ενός πατενταρισμένου εργαλείου με διάμετρο ίση ή μικρότερη του ενός χιλιοστού
Τα εμφυτευμένα γένια δεν πέφτουν, μπορούν να ξυριστούν και να μακρύνουν όπως όλα τα γένια

Προγραμματίστε το ραντεβού σας σήμερα!

Καλέστε μας στο 2109211630 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας με τους ειδικούς της DHI.