Αποτελέσματα

 

Από το 1970, το DHI Global Medical Group έχει βοηθήσει περισσότερους από 250.000 ασθενείς από όλο τον κόσμο. Παρακάτω είναι ένα πολύ μικρό, αλλά αντιπροσωπευτικό, δείγμα αποτελεσμάτων.

Δείτε το δικό σας αποτέλεσμα
Μεταμόσχευση Μαλλιών

Πραγματικές φωτογραφίες,
πραγματικοί ασθενείς!

Όλες οι φωτογραφίες είναι 100% αυθεντικές από ασθενείς της DHI. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην DHI για να σας περιγράψουν από πρώτο πρόσωπο την εμπειρία τους.

Ζητήστε να μιλήσετε με ασθενείς μας
Μεταμόσχευση Μαλλιών

Εκπληκτικά αποτελέσματα,
κάθε φορά!

Το DHI Global Medical Group ανέπτυξε για πρώτη φορά στον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας (SOP) και αυστηρά πρωτόκολλα, προκειμένου να εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Μάθετε περισσότερα

Δείτε αποτελέσματα από κοντά!

Αν οι φωτογραφίες πριν και μετά δεν είναι αρκετές για εσάς μπορείτε να δείτε αποτελέσματα ασθενών από κοντά. Επικοινωνήστε μαζί μας μας για να κλείσουμε ραντεβού.

Ζητήστε να δείτε ασθενείς από κοντά

Δείτε το δικό σας αποτέλεσμα!

Ξεκινήστε σήμερα με μια επίσκεψη στα κέντρα της DHI και δείτε το δικό σας αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation.

Κλείστε ραντεβού

Αποτελέσματα σε Γυναίκες

Η μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation προσφέρει απόλυτα φυσικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Μεταμόσχευση Μαλλιών σε γυναίκα Μεταμόσχευση Μαλλιών σε γυναίκα
Μεταμόσχευση Μαλλιών Μεταμόσχευση Μαλλιών

Δείτε το δικό σας αποτέλεσμα

Καλέστε μας στο 2109211630 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας με τους ειδικούς της DHI.