Αποκτήστε Πυκνά Φρύδια

Εκτός από τον λειτουργικό τους ρόλο για την προστασία των ματιών, τα φρύδια, εξυπηρετούν μια εξίσου σημαντική λειτουργία. Αυτή της έκφρασης. Συγκεκριμένα, τα φρύδια διαδραματίζουν έναν μοναδικό ρόλο στην έκφραση του κάθε ανθρώπου ενώ παράλληλα συμβάλουν σημαντικά στο βλέμμα και συνολικά στην εικόνα του προσώπου.

Η απώλεια των τριχών στα φρύδια μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες όπως τραυματισμοί, κακή περιποίηση και γενετικές ανωμαλίες. Για αυτό το λόγο, κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Σήμερα, η DHI προσφέρει τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες για την αποκατάσταση των φρυδιών, σε άνδρες και γυναίκες.

Κλείστε ραντεβού
Εμφύτευση στα φρύδια

Αποκατάσταση και σχηματισμός των Φρυδιών

Το DHI Medical Group έχει αναπτύξει δύο διαφορετικές τεχνικές αποκατάστασης και σχηματισμού των φρυδιών, κατάλληλες για γυναίκες και άνδρες. Οι τεχνικές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά περίπτωση ή ακόμη και συνδυαστικά, σύμφωνα με τις συστάσεις του συμβούλου της DHI.

Με την τεχνική εμφύτευσης Direct Hair Implantation, επιλεγμένα τριχοθυλάκια όμοια με αυτά των φρυδιών, επιλέγονται από το πίσω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια εμφυτεύονται ένα προς ένα στη περιοχή των φρυδιών, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που επέλεξε ο ασθενής. Η Direct Hair Implantation είναι απόλυτα ασφαλής και προσφέρει 100% φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Η εναλλακτική επιλογή για την αποκατάσταση των φρυδιών είναι το Micro-Pigmentation. Πρόκειται για μια σύγχρονη τεχνική, παρόμοια με το τατουάζ φρυδιών και το μόνιμο μακιγιάζ, που όμως είναι ιδικά σχεδιασμένο για το σχηματισμό φρυδιών.  Το Micro-Pigmentation χρησιμοποιεί μη τοξικές χρωστικές για το σχεδιασμό πολύ μικρών γραμμών στην περιοχή των φρυδιών που προσομοιάζουν άριστα μικρές τρίχες και προσφέρουν ένα ορατό και φυσικό αποτέλεσμα, άμεσα.

Φωτογραφίες πριν και μετά την αποκατάσταση φρυδιών

Πύκνωση Φρυδιών Πριν Πύκνωση Φρυδιών
Σχηματισμός Φρυδιών Πριν Σχηματισμός Φρυδιών
Φρύδια Γυναίκα - Πριν Φρύδια Γυναίκα

Προγραμματίστε το ραντεβού σας με το σύμβουλο της DHI σήμερα!

Καλέστε μας στο 2109211630 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας με τους ειδικούς της DHI.