Σημαντικά ορόσημα στην ιστορία της DHI

Η DHI από το 1970 αναπτύσσει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες τεχνικές και προϊόντα που σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που υποφέρουν από τριχόπτωση, θέτοντας ταυτόχρονα υψηλά στάνταρ ποιότητας και ασφάλειας.

1970

Ο Κωνσταντίνος Γιώτης ιδρύει το DHI Global Medical Group στην California των ΗΠΑ

1986

Ξεκινάει τη λειτουργία του το πρώτο, ιστορικό γραφείο της DHI Αθήνας.

 

 

1992

Το DHI Global Medical Group εισάγει την ιατρική διάγνωση της τριχόπτωσης στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

1993

Το DHI Global Medical Group εισαγάγει το Micro- Grafting, μία από τις πρώτες μικροχειρουργικές τεχνικές που βασίζονται στην αντικατάσταση μαλλιών.

1995

Διεθνές Workshop της DHI με τον καθηγητή R. Nordstrom, συγγραφέα του πρώτου βιβλίου που αφορά στη μεταφύτευση μαλλιών. Norwood-DHI-Athens

1996

Ο καθηγητής Y.C. Kim βραβεύεται από το πρόεδρο του DHI Global Medical Group για το ερευνητικό του έργο στο πανεπιστήμιο της Κορέας.

1996

Ο διεθνούς φήμης καθηγητής O’Tar Norwood παρουσιάζει για πρώτη φορά τις βαθμίδες Norwood στην DHI της Αθήνας.

1996

Ιστορική συνάντηση του καθηγητή Υ.C. Kim με τον ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνο Γιώτη και τον κ. Richard Shiell, που εκείνη τη χρονιά ήταν πρόεδρος του ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery).

1997

Η DHI Αθηνών γίνεται το πρώτο κέντρο αποκατάστασης του τριχωτού με πιστοποίηση ISO 9002 για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

1999

Το DHI Global Medical Group παρουσιάζει και εισάγει το DHI Implanter.

1999

Ο Dr. J.C. Choi και ο καθηγητής Y.C. Kim, εφευρέτες του “Choi Transplanter”.

2001

Το DHI Global Medical Group εισάγει την τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction) σε συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών.

2002

Ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group, Κωνσταντίνος Γιώτης στο Face Congress, στο Μιλάνο. Giotis-Face-congress

2004

Αναπτύχθηκε η τεχνική Direct IN με την οποία σε μία συνεδρία 6 ωρών μπορούσαν να εμφυτευτούν έως και 2.000 τριχοθυλάκια.

2005

Αναπτύσσεται η τεχνική SHF (Single Hair follicle) ως εξέλιξη της τεχνικής Direct IN.

2008

Καθιερώνεται το DHI Total Care System, το πιο προηγμένο σύστημα για τη Διάγνωση και Θεραπεία της τριχόπτωσης που αφορά στην ολοκληρωμένη φροντίδα των ασθενών εφ’ όρου ζωής.

 

2009

Η DHI Αθήνας πιστοποιείται με ISO 9001: 2008 από την TÜV AUSTRIA HELLAS, έναν Ευρωπαϊκό οργανισμό διεθνούς κύρους.

2010

Το DHI Global Medical Group αναπτύσσει και παρουσιάζει επίσημα την Direct Hair Implantation, μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική, που θέτει νέα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών σε όλο τον κόσμο.

2011

Εγκαινιάζεται η DHI Λονδίνου με έδρα στην πιο περίβλεπτη περιοχή της Βρετανικής πρωτεύουσας, την περίφημη Harley St. Area. Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, η DHI Λονδίνου θα εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της DHI παγκοσμίως ενώ μέχρι σήμερα, λειτουργεί και ως εκπαιδευτικό κέντρο, το μοναδικό στον κόσμο που ειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού και απευθύνεται σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. 

2012

Τον Ιανουάριο του 2012, η DHI Λονδίνου ανανέωσε την πιστοποίηση CQC. Το Νοέμβριο του 2012, η DHI Αθηνών ανανέωσε την πιστοποίηση ISO 9001: 2008 από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

2013

Στις 25 Ιούλη του 2013, το DHI Global Medical Group υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Walnut Healthcare, έναν όμιλο εταιριών του κ. Raaja Kanwar αξίας 6,6 δις. δολαρίων με βάση την Ινδία.

2013

Για μια ακόμη χρονιά, το Παγκόσμιο Συνέδριο της DHI αποτελεί πόλο έλξης για επιστήμονες, ακαδημαϊκούς και συνεργάτες της DHI από όλο τον κόσμο.

 

2014

Το DHI Global Medical Group υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με την Urban Retreat at Harrods και επεκτείνεται στις Η.Π.Α αλλά και σε Νεπάλ, Φιλιππίνες και Αφγανιστάν.

2014

Το DHI Global Medical Group ενδυναμώνει τις συνεργασίες του με κορυφαία δημόσια Πανεπιστήμια της Ευρώπης και συμβάλλει ενεργά στα ενεργά μαθήματα και τις διαλέξεις.

 

2014

Το DHI Global Medical Group λαμβάνει ευρωπαϊκή και αμερικάνικη πατέντα για τα νέα εργαλεία μεταμόσχευσης μαλλιών DHI Direct.

2015

Το DHI Global Medical Group ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδος EBA στην κατηγορία εστίασης στον πελάτη.

2016

Το 24ό Academy Masters Meeting πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία κορυφαίων γιατρών και διακεκριμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο.

2016

Το DHI Global Medical Group γίνεται επίσημα ο πρώτος και μοναδικός ιατρικός οργανισμός στον κόσμο που προσφέρει συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών από γιατρούς που φέρουν “Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης” του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). 

2017

Kατά τη διάρκεια του διεθνούς ιατρικού meeting παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο τα επαναστατικά διαγνωστικά τεστ τριχόπτωσης DNA Hair Biology Test και Hair Psychology Test που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με κορυφαίες επιστημονικές ομάδες της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

 

 

2017

Κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνές Συνεδρίου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE, ο ιδρυτής της DHI, Κωνσταντίνος Γιώτης, συγκαταλέχθηκε μεταξύ των επτά σπουδαιότερων μεταρρυθμιστών στην ιστορία του Hair Restoration και μάλιστα, ήταν ο μοναδικός Ευρωπαίος στη σχετική λίστα. 

2018

Κορυφαία στιγμή του Academy Masters Meeting 2018 αποτέλεσε η βράβευση του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Π. Γιώτη για την πολυτετή προσφορά του στον τομέα της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών. kg1

2018

Το 2018 η DHI κέρδισε το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” στη διεθνή διοργάνωση IMTJ 2018, το βραβείο “2018 Patient Service Award” και το “Βραβείο Διεθνούς Επαγγελματικής Αριστείας 2018” στην κατηγορία της υγείας. 

2018

H DHI, σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έπειτα από τρία χρόνια ερευνών, ανέπτυξε το επαναστατικό DPR 360, ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα που αφορά στην Διάγνωση, Πρόγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης.

2019

Με την επίσημη παρουσίαση των νέων επιστημονικών δεδομένων για την σχέση Τριχολογίας, Δερματολογίας και Ψυχολογίας ολοκληρώθηκε το 26ό DHI Academy Masters Meeting. Το παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο της DHI πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός, παρουσία αναγνωρισμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο.

2019

Μια ακόμη διεθνής διάκριση της DHI που συγκαταλέχθηκε μεταξύ των 58 κορυφαίων εταιριών της Ευρώπης στην ευρωπαϊκή λίστα επιχειρηματικής αριστείας “Ones to Watch”.

2019

Το DHI Global Medical Group αναδείχθηκε πρωταθλητής στα European Business Awards 2019 κερδίζοντας το  βραβείο “The Germany Trade & Invest Award for International Expansion” για την ανάπτυξη και την εφαρμογή μιας επιτυχημένης, δυναμικής και καινοτόμου στρατηγικής για την επέκταση της τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και την κατοχή του ηγετικού ρόλου στον κλάδο της.

2020

Για πρώτη φορά, το παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο της DHI πραγματοποιήθηκε online, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Στο online meeting συμμετείχαν διεθνούς κύρους προσωπικότητες από τον ιατρικό και επιστημονικό κόσμο.

2020

H DHI παρουσίαζει το νέο πρόγραμμα κατά της τριχόπτωσης DHI Anagen που μέσω ενός δυναμικού συνδυασμού θεραπειών και δράσεων, καταπολεμά την τριχόπτωση, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της τρίχας.

Μιλήστε μαζί μας σήμερα!

Μιλήστε με τους ειδικούς της DHI

Επικοινωνία