Επιστημονικό συμβούλιο

Το επιστημονικό συμβούλιο του DHI Global Medical Group απαρτίζεται από παγκοσμίου φήμης ερευνητές και επιστήμονες, βραβευμένους καθηγητές πανεπιστημίων και ειδικευμένους ιατρούς με χρόνια εμπειρίας στη διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης και των παθήσεων του τριχωτού.

Κ.Γιώτης

Κωνσταντίνος Π. Γιώτης

Ιδρυτής του DHI Global Medical Group

Έχει χαρακτηρισθεί ως «o άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο της μεταμόσχευσης μαλλιών» και αποτελεί τον σπουδαιότερο μεταρρυθμιστή του Hair Restoration αφού χάρη στη όραμα, το πάθος και τις καινοτόμες θεραπείες του κατάφερε να οδηγήσει τον κλάδο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε μια νέα εποχή, προς όφελος όλων των ασθενών που πάσχουν από Αλωπεκία και διαταραχές του τριχωτού.

Ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group, Κωνσταντίνος Γιώτης, γεννήθηκε στο ορεινό χωριό Παπαδάτες Ηπείρου και σε νεαρή ηλικία ταξίδεψε στην Αμερική όπου ασχολήθηκε με το Hair Restoration και το Hair Replacement.

Το 1970 ίδρυσε την πρώτη κλινική DHI στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια ενώ σύντομα, ακολούθησαν δυο ακόμη, στο Μπέβερλι Χιλς και το Σαν Φρανσίσκο, χαρίζοντας του το προσωνύμιο «The Golden Greek» (Ο Χρυσός Έλληνας).

Το 1977, μεταφέρει την έδρα του Group στην Ελλάδα και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς εγκαινιάζει το πρώτο, ιστορικό κέντρο της DHI Αθήνας, επί της οδού Μητροπόλεως 36.

Λίγο καιρό αργότερα και λόγω της πρωτόγνωρης ανταπόκρισης χιλιάδων ασθενών που καταφθάνουν στην DHI Αθήνας για την θεραπεία της τριχόπτωσης τους, η DHI μεταφέρεται σε νέες, υπερσύγχρονες για την εποχή εγκαταστάσεις, επί της οδού Αμερικής 17.

Εκεί, το 1985, ο Κωνσταντίνος Γιώτης παρουσιάζει για πρώτη φορά την επαναστατική τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών “Derma Fuse” και σύντομα, η φήμη της DHI εξαπλώνεται πέρα από τα Ελληνικά σύνορα, με το όνομα της να γίνεται συνώνυμο της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του τριχωτού.

Το 1989, ο Κωνσταντίνος Γιώτης προχωράει στη δημιουργία του πρώτου Ευρωπαϊκού κέντρου DHI στην καρδιά του Λονδίνου για να ακολουθήσουν το Παρίσι, η Γενεύη και στη συνέχεια, δεκάδες ακόμη πόλεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Απόλυτα προσηλωμένος στο όραμα του να αλλάξει τον κόσμο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και να συνεισφέρει στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από Αλωπεκία και διαταραχές του τριχωτού, ο Κωνσταντίνος Γιώτης δεν επαναπαύτηκε ποτέ αλλά αντίθετα, ήταν αυτός που τόλμησε να προχωρήσει μπροστά, καταργώντας οριστικά της παλαιού τύπου βάρβαρες τεχνικές που δεν απέδιδαν φυσικά αποτελέσματα.

Έτσι, το 2001, μετά από μακροχρόνιες έρευνες σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες, η DHI γίνεται ο πρώτος και μοναδικός ιατρικός οργανισμός στον κόσμο που καταργεί την τεχνική Follicular Unit Transplant (FUT- Strip) εισάγοντας για πρώτη φορά στον κόσμο, την σαφώς βελτιωμένη Follicular Unit Extraction (FUE).

Το 2001 αποτελεί χρονιά σταθμό στην ιστορία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών αφού κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της ISHRS στην Αλάσκα, ο Κωνσταντίνος Γιώτης παρουσιάζει για πρώτη φορά την τεχνική Direct Hair Implantation, μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική, τη μοναδική που διδάσκεται σε Ακαδημαϊκό επίπεδο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και σήμερα, η τεχνική που προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο από τα κέντρα της DHI, αποτελεί την τελειότερη και πιο αποτελεσματική στον κόσμο αφού ουσιαστικά είναι αυτή που κατάργησε οριστικά όλες τις προηγούμενες τεχνικές (FUE και FUT- Strip) βάζοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα νυστέρια, τα ράμματα και τα αφύσικα αποτελέσματα.

Το 2015, ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες παρουσίασε το πρωτοποριακό Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης DSA αλλά και το νέο Hair Biology Test που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ την ίδια στιγμή, ξεκίνησε ερευνητική συνεργασία με την Α Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη μελέτη των επιπτώσεων των ψυχολογικών διαταραχών στην τριχόπτωση και την επίδραση της τριχόπτωσης στην ψυχολογία.

Το 2017, το Γαλλικό πανεπιστήμιο “Glaude Bernard Lyon 1” απένειμε στον Κωνσταντίνο Γιώτη δίπλωμα για την ενεργή και ουσιαστική συμβολή του στα ακαδημαϊκά μαθήματα και σεμινάρια του, από το 2009. Η τελευταία Ακαδημαϊκή διάλεξη του ιδρυτή της DHI πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017, με συντονιστή τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Λυών, Dr. Yves Crassas.

Την ίδια χρονιά, κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνές Συνεδρίου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE, το όνομα του ιδρυτή της DHI, συγκαταλέχθηκε μεταξύ των επτά σπουδαιότερων μεταρρυθμιστών στην παγκόσμια ιστορία του Hair Restoration, από το 1804 έως σήμερα. Μάλιστα, ο Κ. Γιώτης ήταν ο μοναδικός Ευρωπαίος στη σχετική λίστα.

Τον Ιούνιο του 2018, ο Κωνσταντίνος Γιώτης βραβεύεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού. Παράλληλα, παρουσιάζεται επίσημα το νέο πρόγραμμα DPR που αναπτύχθηκε μετά από χρόνια ερευνών σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σήμερα, 48 χρόνια από την ίδρυση του, το DHI Global Medical Group αριθμεί 70 κέντρα σε όλο τον κόσμο και είναι ο μεγαλύτερος ιατρικός οργανισμός που ασχολείται αποκλειστικά με τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Αναγνωρισμένος και βραβευμένος σε παγκόσμιο επίπεδο για το ανεκτίμητο έργο και την αδιαμφισβήτητη προσφορά του στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, ο Κωνσταντίνος Γιώτης κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και συνεχίζει να επενδύει στην παιδεία και την καινοτομία, παραμένοντας πιστός στο όραμα να αλλάξει την κοινωνία, επαναφέροντας την αυτοπεποίθηση των ασθενών που υποφέρουν από τριχόπτωση.

«Το κίνητρο που με ωθεί να ασχολούμαι με το ίδιο πάθος κάθε μέρα, είναι οι ίδιοι οι ασθενείς. Κάθε ένας έχει τη δική του μοναδική ιστορία. Νιώθω όπως νιώθουν, συμμερίζομαι τον πόνο και τους προβληματισμούς τους, υποφέρω μαζί τους. Άλλωστε, έχω βρεθεί και εγώ στη θέση τους και καταλαβαίνω απόλυτα τι περνούν. Με διαφάνεια, ειλικρίνεια και τιμιότητα θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και να είμαι πάντα στο πλευρό τους».
Κωνσταντίνος Π. Γιώτης

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

1970- Ο Κωνσταντίνος Γιώτης ιδρύει την DHI στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. Ακολουθούν τα κέντρα της DHI στο Μπέβερλι Χιλς και το Σαν Φρανσίσκο.

1977- Ο Κωνσταντίνος Γιώτης εγκαινιάζει το πρώτο κέντρο της DHI στην Ελλάδα, την DHI Αθήνας επί της οδού Μητροπόλεως 36. Στα χρόνια που ακολουθούν, η DHI Αθήνας μεταφέρεται στην οδό Αμερικής 17. Σήμερα, η DHI Αθήνας στεγάζεται σε πολυτελές εξαώροφο κτήριο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 30.

1985- Ο Κ. Γιώτης εφευρίσκει και παρουσιάζει την τεχνική αποκατάστασης του τριχωτού της κεφαλής “Derma Fuse”.

Το επιστημονικό περιοδικό “Journal of Dermatology” φιλοξενεί άρθρο του Dr. Walter Unger στο οποίο αναφέρει τον κ. Γιώτη ως «Ένας από τους πρωτοπόρους του τομέα παγκοσμίως».

Η αφοσίωση του Κ. Γιώτη στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του τριχωτού έχει ως αποτέλεσμα την επιβράβευση του με απονομή διπλωμάτων από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Λυών στην Γαλλία μετά την επιτυχή διδασκαλία και συνεισφορά του στα μαθήματα και τις ετήσιες διαλέξεις με τίτλο: “Restorative Scalp Surgery” και “Baldness Courses” για τον καθηγητή Christian Dubreuil, για πέντε συναπτά έτη.

1989- Ο Κ. Γιώτης εγκαινιάζει το κέντρο της DHI στο Λονδίνο. Ακολουθούν το Παρίσι και η Γενεύη. Σήμερα, το DHI Global Medical Group αριθμεί περισσότερα από 60 κέντρα σε όλο τον κόσμο.

1997- Ο Κ. Γιώτης πιστοποιείται ως Medical Assistant από την Διεθνή Εταιρία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS).

2002- Ο Κ. Γιώτης εισάγει την τεχνική Follicular Unit Extraction (FUE) και τα κέντρα της DHI σταματούν να προσφέρουν την παλαιότερη τεχνική Follicular Unit Transplant (FUE), γνωστή και ως Strip.

Ο Κ. Γιώτης έχει συμβάλει στη διδασκαλία των Ακαδημαϊκών μαθημάτων στα Πανεπιστήμια της Λυών, Ρώμης, Αθήνας και Πράγας.

Τον Ιούλιο του 2009, η παρουσίαση του στη συνάντηση της Διεθνούς Εταιρίας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS) στο Άμστερνταμ με τίτλο «Οι Ψυχολογικές Πτυχές της Τριχόπτωσης» γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό σε ένα ακροατήριο με περισσότερους από 600 γιατρούς από όλο τον κόσμο.

Το 2012 ιδρύει την London Hair Restoration Training Academy, την πρώτη και μοναδική ακαδημία για τη εκπαίδευση και πιστοποίηση ιατρών στις μεθόδους και πρακτικές αποκατάστασης μαλλιών.

Το 2013 ξεκινάει συνεργασία με την ερευνητική ομάδα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου στον τομέα της βιολογίας των τριχών.

Τον Μάρτιο του 2013 παρουσιάζει το “DHI Total Care System” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Α. Συγγρός και λαμβάνει Πιστοποιητικό Αναγνώρισης και Εκτίμησης.

Ο Κ. Γιώτης είναι πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συνεδρίου για τη Διάγνωση και Θεραπεία των Παθήσεων του Τριχωτού (Academy Masters Meeting) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα με την συμμετοχή παγκοσμίου φήμης ειδικών στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών.

Το 2015 παρουσιάζει το πρωτοποριακό Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης DSA.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο καθηγητή Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλη Γοργούλη, ξεκινάει έρευνα με στόχο την ανάδειξη νέων προοπτικών στην αποκατάσταση μαλλιών. Η έρευνα οδηγεί στο μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά Hair Biology Test που προσφέρεται αποκλειστικά από τα κέντρα της DHI.

Το 2016 ο Κ. Γιώτης συνάπτει συνεργασία με τον καθηγητή Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, για τη μελέτη των ψυχολογικών διαταραχών στην τριχόπτωση και την επίδραση της τριχόπτωσης στην ψυχολογία.

Την ίδια χρονιά, η τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Direct Hair Implantation γίνεται η μοναδική παγκοσμίως που διδάσκεται σε Ακαδημαϊκό επίπεδο στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct In παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004 ενώ το 2010 ο Κωνσταντίνος Γιώτης παρουσίασε την Direct Hair Implantation, μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική, που έθεσε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, ο ιδρυτής της DHI κατέχει πολλές ευρεσιτεχνίες που αφορούν στις τεχνικές και τα εργαλεία Μεταμόσχευσης Μαλλιών ενώ είναι ο ιδρυτής της HIS (International Hair Society).

Τον Απρίλιο του 2017, ο Κ. Γιώτης έδωσε διάλεξη στο Γαλλικό πανεπιστήμιο “Glaude Bornard Lyon 1” όπου απευθυνόμενος σε ακροατήριο ιατρών μίλησε για την τεχνική της DHI, τα τεστ DSA και Hair Biology Test και τους ψυχολογικούς παράγοντες της τριχόπτωσης. Λίγους μήνες αργότερα, το Γαλλικό πανεπιστήμιο του απένειμε δίπλωμα για την ενεργή και ουσιαστική συμβολή του στα ακαδημαϊκά μαθήματα και σεμινάρια, από το 2009.

Τον Ιούνιο του 2018, ο Κωνσταντίνος Γιώτης βραβεύθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού.

Ο Κωνσταντίνος Γιώτης έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες έρευνες και μελέτες ενώ είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Hair Loss: Balance Your Opinions” που έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση από τους ειδικούς στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών και χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό και ενημερωτικό εργαλείο για τους ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση.

Το DHI Global Medical Group είναι πιστοποιημένο με ISO και εγγεγραμμένο στο CQC του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού.

Γ.Λίγδα

Γεωργία Λίγδα MD

Plastic Surgeon, PhD

Πλαστικός χειρούργος που ειδικεύεται στην αισθητική πλαστική χειρουργική.
Έχει διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ από το 2002 είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Πιστοποιημένη γιατρός της DHI στον τομέα της Αποκατάστασης Μαλλιών.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια σχετικά με την ειδικότητα της, παραδίδοντας διαλέξεις για ιατρικά θέματα.
Ειδικός Πλαστικός Χειρουργός στον κατάλογο του Αθηναϊκού Δικαστηρίου.
Κιουράν

John Curran MD

DHI Channel Islands Clinic Director

John Curran MD is the Lead Physician and Chief Executive at the Aesthetic Skin Clinics in the UK Channel Islands and Ireland.
A respected senior member of the medical community, Dr. Curran specialises in cosmetic dermatological, medical and surgical procedures and personally oversees the addition of all treatments that are offered by Skinstation. He is known professionally for this role in the education of cosmetic medical practitioners.
Dr. Curran and is an active Council member, Chief Examiner and the current President for the British Association of Cosmetic Doctors (BACD).
He also lectures regularly on aesthetic medicine, is published in leading Cosmetic Medicine Journals and is involved in monitoring and setting industry standards through the Committee. His experience of cosmetic procedures span over 15 years. Dr. Curran has special interests in skin ageing, radio frequency, laser treatments and dermatological surgery. He is popular with peers and patients alike.
Dr. Curran has extensive experience in performing the full range of cosmetic dermatological and medical treatments including, Advanced use of Botulinum Toxin, Hyperhidrosis management, Dermal Hydration Therapy/Fillers, Microsclerotherapy/Vein Treatments, Minor Surgery, Lipotherapy, Fraxel, Thermage, Skin Rejuvenation, Skin Care, and deep medical Peels.
Dr. Curran is the Chief Executive of the Aesthetic Skin Clinic and mentors the medical team at all clinics.
Ντεμπρόιλ

Christian Dubreuil

Professor of Ear Nose Throat

Centre Hospitalier Lyon Sud Head and Neck Surgery – Oto Neuro Surgery Department 69495 Pierre Benite Cedex FRANCE
Director of the Department of ENT – Oto Neuro Surgery for 20 years (1986)
Professor of Oto Rhino Laryngology (exceptional Grade) at Lyon 1 University (1996)
Head and Neck Surgeon for Cancerology, Cervical and Plastic Surgery, 1977 – 1995.
Oto-neuro Surgeon Since 1987; more than 1,200 Acoustic Neuromas and Meningiomas of the Cerebello Pontine angle operated. Surgery of the Skull Base ; Paragangliomas, tumours of the Petrous Bone.
Surgery of the Facial Nerve : Decompression : Anastomosis, Facial Reparation Using Muscle transfers.
Surgery of Vertigo : Vestibular Neurotomy.
Middle Ear Surgery : Otosclerosis (150 – 180/ year), Cholesteatomas (120 – 180 / year), Tympanoplasties (150 – 200 / Year).
Middle Ear Implants : Med-El Symphonix, Middle Ear Transducer for Sensorineural Hearing Loss and Conductive Hearing Loss.
Many publications on Oto – Neurotology and Facial Nerve Surgery.
Κιμ

Professor J.C. Kim, MD, PhD

DHI Group Research Director

Professor J.C. Kim, MD, PhD is affiliated with The Hair Laboratory and Immunology Department, at Kyungpook National University in Seoul, Korea.
He is the leading international scientist in the research of hair follicle cloning and DNA testing.
His work focuses on identifying the specific genes responsible for hair loss.
Χαράλαμπος Παπαγεωργίου

Prof. Charalambos Papageorgiou

Professor of Psychiatry, National and Kapodistrian University of Athens

Medical School Department: Social Medicine, Psychiatry and Neurology

Laboratory/Hospital Department: First Department of Psychiatry

Academic Field: Psychophysiology

Βασίλης Γοργούλης

Prof. Vassilis Gorgoulis

Professor of Histology and Embryology, National and Kapodistrian University of Athens

Laboratory of Histology-Embryology
Molecular Carcinogenesis Group
Medical School
National and Kapodistrian University of Athens
Χερσόγκοβα

Jana Hercogova MD, PhD

Professor of Dermatology

Chairwoman of the Prague Dermatology Centre
(Chairwoman of the Dermatology Dept., Charles University Prague)
(President of the European Academy of Dermatology and Venearology – EADV)

Professional qualifications
• MUDr., Medical School Qualification degree with honours, 2nd Medical School, Charles Univ., Prague (Czech equivalent to M.D.) – 1984
• Specialist on Dermatology and Venereology 1st degree, 2nd degree, Inst. for Postgrad. Education, Prague (Czech equivalent to Certification of the American Board of Dermatology) – 1988, 1993
• CSc., Thesis „Cutaneous Manifestations of Lyme Borreliosis“ (Czech equivalent to Ph.D.) – 1990
• Doc., Second doctorate on „Long-term Follow-up of the Patients with Cutaneous Manifestations of Lyme Borreliosis“ (Czech equivalent to Associate Professor) – 1994
• Prof., professor´s lecture on „Borreliosis Lymensis Cutis“ (Czech equivalent to Professor) – 2004

Present position
• Chairwoman Dept. Dermatology, 2nd Medical School, Charles Univ. Prague: since 1995
• Board Member Czech Society of Dermatology and Venereology:since 1998
• Scientific Board Member 2nd Medical School, Charles University since 1999
• Scientific Board Member Czech Medical Chamber since 1999
• Board Member European Academy of Dermatology and Venereology 2000-2004
• Board Member European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology since 2000
• Professor of Dermatology, Venereology, Cell Biology and Psychocutaneous Medicine, Int. Faculty of the „Centro Interuniversitario di Dermatologia Biologica e Psicosomatica“, Florence, Siena, Milan, Italy since 2001
• Visiting Professor University of Siena, Italy since 2003
• Board Member Czech Society of Laser and Aesthetic Medicine since 2003
• President Czech Academy of Dermatology and Venereology since 2003
• Vice-President Central-Eastern European Dermatovenereological Association since 2003
• Congress

Τορέλο Λότι

Torello Lotti MD

Professor of Dermatology and Director of Dermatology & Venereology Dpt of the University of Guglielmo Marconi, Rome, Italy

The main fields of his scientific researches are focused on the study of neuropeptides in numerous skin diseases, plasminogen activators in autoimmune dermatosis and lichen planus , and the clinical aspects and treatment of psoriasis with particular attention to new therapies with biological agents.
Areas of interest:
Acne, Eczema, Allergy, Trichology, Cosmetology Dermatology.
Of particular relevance for research on pathogenesis and novel treatments for vitiligo and psoriasis.
Finally it is worth mentioning his research on the prevention and therapy in dermatology-oncology melanoma and non-melanoma skin cancer.
Αλέξανδρος Κωστόπουλος

Alexandros Kostopoulos MD

DHI Medical Director

Βάσια Μπίρου

Vassia Birou MD

DHI Medical Director

Γιώργος Λιόσης

Georgios Liosis MD

Dermatologist, DHI Medical Director

Γιώργος Γούναρης

George Gounaris MD

Plastic Surgeon, DHI Medical Director

Ηλίας Ευαγγελάτος

Ilias Evangelatos, MD

Dermatologist, DHI Medical Director

Dr Evangelatos has been a member of the DHI Global Medical Group for more than 10 years. He is a dermatologist specialized in and with extensive experience in hair restoration. Dr Evangelatos is a Master DHI Athens Trainer.

Μιλήστε μαζί μας σήμερα!

Μιλήστε με τους ειδικούς της DHI

ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία