DHI Global Medical Group

Το DHI Global Medical Group αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη Διάγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης.

Με 75 κέντρα σε όλο τον κόσμο και 52 χρόνια εμπειρίας, η DHI έχει βοηθήσει περισσότερους από 250.000 άνδρες και γυναίκες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση.

52

Χρόνια εξειδίκευσης

250000

Ασθενείς που μας εμπιστεύθηκαν

75

Κέντρα παγκοσμίως

Πιστοί στο όραμα και την αποστολή μας

Το 1970, όταν ο Κωνσταντίνος Γιώτης ίδρυσε το DHI Global Medical Group, ο αριθμός των κέντρων που εξειδικεύονταν στην διάγνωση και  θεραπεία της τριχόπτωσης και των παθήσεων του τριχωτού ήταν τόσο μικρός που θα μπορούσαν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Από τότε, το όραμα μας παραμένει σταθερό: Να αλλάξουμε τον κόσμο μέσω της αποκατάστασης μαλλιών εισάγοντας νέες τεχνολογίες, καινοτόμες τεχνικές και προϊόντα που σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που υποφέρουν από τριχόπτωση, θέτοντας ταυτόχρονα τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και ασφάλειας.

Χαράσσουμε το δρόμο στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών από το 1970

Η DHI ήταν ένας από τους πρώτους ιατρικούς οργανισμούς στον κόσμο που το 2002, εισήγαγαν την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, καταργώντας οριστικά την τεχνική FUT- Strip. Λίγα χρόνια αργότερα, η DHI εξέλιξε την τεχνική FUE και παρουσίασε επίσημα την πιο προηγμένη μεταμόσχευση μαλλιών, την Direct Hair Implantation.

 

Παράλληλα, ανέπτυξε για πρώτη φορά στον χώρο τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας (SOP’s) και αυστηρά πρωτόκολλα, ενώ ίδρυσε και την πρώτη Ακαδημία παγκοσμίως για την εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού στις θεραπείες της τριχόπτωσης, ώστε να εξασφαλίσει 100% ασφάλεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, κάθε φορά.

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία της DHI

Η πρωτοπορία είναι στο DNA μας!

Η μεγαλύτερη ιατρική ομάδα στις θεραπείες τριχόπτωσης

Με παρουσία σε 30 χώρες, το DHI Global Medical Group αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο έμπειρο ιατρικό οργανισμό στον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών ενώ το πλήρως καταρτισμένο επιστημονικό συμβούλιο της DHI απαρτίζεται από παγκοσμίου φήμης ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίου και εξειδικευμένους ιατρούς.

Τυποποίηση της ποιότητας και πρωτόκολλα

Το DHI Global Medical Group ανέπτυξε για πρώτη φορά στον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών, τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας (SOP’s) και αυστηρά πρωτόκολλα, τα οποία εφαρμόζονται σε όλες τις διαδικασίες και σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η ποιότητα και το εξαιρετικό αποτέλεσμα σε όλες τις θεραπείες, για όλους τους ασθενείς.

Το DHI Global Medical Group είναι πιστοποιημένο με ISO και εγγεγραμμένο στο CQC του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η πρώτη ακαδημία στον κλάδο

Θέλοντας να αναβαθμίσει στα υψηλότερα επίπεδα την ποιότητα υπηρεσιών στον κλάδο της μεταμόσχευσης μαλλιών, η DHI ίδρυσε την πρώτη Ακαδημία εκπαίδευσης για γιατρούς και ιατρικό προσωπικό στις θεραπείες τριχόπτωσης, την London Hair Restoration Training Academy .

Από το 2009 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, η Ακαδημία έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 250 γιατρούς και νοσηλευτές στις διαδικασίες αποκατάστασης μαλλιών, ενώ έχει συνάψει κορυφαίες συνεργασίες με δημόσια πανεπιστήμια της Ευρώπης προσφέροντας για πρώτη φορά στον κλάδο πιστοποίηση γιατρών από επίσημο φορέα.

Επενδύση στην καινοτομία

Πιστό στο όραμά του, το DHI Global Medical Group επενδύει σε καινοτόμα ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, θεραπειών και προϊόντων με σκοπό την ολιστική αντιμετώπιση, πρόληψη και σε βάθος διάγνωση της τριχόπτωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η DHI συνεργάζεται με επιστημονικές ομάδες από το Ινστιτούτο Ιστολογίας και Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, καθώς και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Πρόσφατα νέα της DHI

Νέα
6 Οκτωβρίου 2022

Η DHI στην Έκθεση HairProf

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της DHI στην 7h HairProf που πραγματοποιήθηκε από την…
Academy Masters MeetingΝέα
5 Ιουλίου 2022

DHI Academy Masters Meeting 2022 (photos)

Με μια ιδιαίτερα λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 2 Ιουλίου 2022 στο…
Ενημερωτικά άρθρα
16 Ιουνίου 2022

S.I.Tri. International Congress 2022

Δυναμικό παρόν στο 44ό S.I.Tri. International Congress 2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως 29…
Celebrities
29 Μαρτίου 2022

Γυναικεία Αλωπεκία: Γιατί η Jada Pinkett-Smith Ξύρισε το Κεφάλι της;

Κατά τη διάρκεια απονομής των Όσκαρ, ο γνωστός ηθοποιός Will Smith επιτέθηκε φραστικά και χαστούκισε…

Τα Κέντρα DHI

Η DHI Αθήνας αποτελεί το πρότυπο κέντρο του DHI Global Medical Group.

Το επιβλητικό πενταώροφο κτήριο βρίσκεται στο κέντρο της Αθηνάς, στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και μόλις 500μ. από τον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη.

Η πρόσφατα ανακαινισμένη DHI Αθήνας, διαθέτει 10 υπερσύγχρονα επεμβατικά session rooms, εξειδικευμένο τμήμα προσθετικής, διαγνωστικές αίθουσες καθώς και ειδικά διαμορφωμένα session rooms για άλλες θεραπείες.

Επιπλέον, διαθέτει roof garden με μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630
Διεύθυνση Email: info@dhiglobal.com
Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Αθήνα 11743 (προβολή χάρτη)

Επικοινωνία
DHI Αθήνα
DHI Athina
DHI Αθήνα