Άμεση Πύκνωση και Κάλυψη Φαλακρής Περιοχής

 

Το Scalp Micropigmentation είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη μέθοδος αποκατάστασης των μαλλιών, ιδανική ακόμα και σε περιπτώσεις υπερβολικά προχωρημένης τριχόπτωσης.

Το Scalp Micropigmentation εφαρμόζεται στην περιοχή της αραίωσης με τη μορφή μικρών στιγμάτων ή γραμμών, με μια χρωστική, μη τοξική βαφή, σε χρώμα που είναι παρόμοιο με αυτό των μαλλιών.

Ξεκινήστε με τη διάγνωση της τριχόπτωσης σας!

Επίτευξη αποτελέσματος σε χρόνο μηδέν

Instant Density

Άμεση πυκνότητα

Shaven Look

Ξυρισμένο look

Eyebrows Micropigmentation

Αποκατάσταση φρυδιών

Τα στάδια του Scalp Micropigmentation

 

To Scalp Micropigmentation δεν είναι τατουάζ, ούτε χρησιμοποιεί τα υλικά των μόνιμων μακιγιάζ. To Scalp Micropigmentation είναι ειδικά σχεδιασμένo για χρήση στο τριχωτό της κεφαλής και πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει ακριβής προσομοίωση των κοντών τριχών.

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται η θεραπεία Scalp Micropigmentation;

To Scalp Micropigmentation μπορεί να εφαρμοστεί στις ακόλουθες περιπτώσεις τριχόπτωσης:

 1. Σε χαμηλές βαθμίδες τριχόπτωσης ή σε μεγάλη αραίωση της τριχοφυΐας για αύξηση της εικόνας της πυκνότητας των μαλλιών στις προβληματικές περιοχές.
 2. Σε υψηλές βαθμίδες τριχόπτωσης, σε συνδυασμό με μεταμόσχευση μαλλιών
 3. Σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να αποκατασταθεί η επιθυμητή πυκνότητα όπως:
  • σε άτομα με πολύ φτωχή ή εξαντλημένη δότρια περιοχή
  • σε περίπτωση που η εξαγωγή των τριχοθυλακίων υπερβαίνει το 50% των υπαρχόντων τριχών της δότριας. Σε αυτή την περίπτωση η δερματοστιξία μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο στη λήπτρια αλλά και στη δότρια περιοχή
  • σε περίπτωση ανδρών και γυναικών που φορούν περούκα ή πρόσθετα και θέλουν να απαλλαγούν από αυτά. Τότε μπορεί να πραγματοποιηθεί η μέγιστη δυνατή εξαγωγή και να γίνει συνδυασμός με τη δερματοστιξία
 1. Σε ειδικές συνθήκες, όπως η λήψη κυτταροστατικών φαρμάκων, ή κάποια συστηματική μικροαγγειοπάθεια οπότε και είναι δύσκολη η επιβίωση των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων (όπως ο διαβήτης τύπου 1, ο ουλώδης ιστός, η αρτηριοσκλήρυνση, μανιώδεις καπνιστές κλπ.).
 2. Σε δερματικά νοσήματα όπως είναι η λεύκη, η γυροειδής αλωπεκία, άλλες νόσοι του συνδετικού ιστού (ερυθηματώδης λύκος, ρευματοειδής αρθρίτιδα, σκληρόδερμα, κλπ.), η σαρκοείδωση ή η καθολική αλωπεκία (alopecia totallis).
 3. Σε σοβαρά προβλήματα των επινεφριδίων, ηπατική ή νεφρική δυσλειτουργία ή σοβαρά ανοσολογικά προβλήματα.
 1. Στις ουλώδεις αλωπεκίες όπως οι μετατραυματικές ουλές (τραύματα ή εγκαύματα), σε μετεγχειρητικές ουλές (μεταμόσχευση μαλλιών strip ή άλλες χειρουργικές επεμβάσεις) καθώς και σε γενετικά προβλήματα τριχοφυΐας.
 2. Για την απλή αύξηση της εμφάνισης της πυκνότητας των μαλλιών στις περιοχές προβληματικής τριχόπτωσης όπου δεν επιλέγεται η μεταμόσχευση μαλλιών.
 3. Σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση της πυκνότητας στα μαλλιά τους και δεν θέλουν να χρησιμοποιούν άλλες προσωρινές λύσεις, όπως είναι οι τοπικές εφαρμογές πούδρας ή μικροϊνών.
 4. Στην αποκατάσταση της φυσιολογικής τριχοφυΐας του προσώπου (φρύδια, γενειάδα, μουστάκι ή φαβορίτες) εφόσον το επιθυμεί ο ασθενής και όταν η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι επιθυμητή ή ενδεδειγμένη λύση.
 1. Διάφοροι τύποι αλωπεκείας (όπως alopecia areata)
 2. Φυσικά αραιά φρύδια
 3. Αραίωση των φρυδιών από συνεχόμενη εξαγωγή τους
 4. Βελτιώση του σχήματος των φρυδιών

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αποκατάσταση φρυδιών

Ξεκινήστε με τη Διάγνωση της τριχόπτωσης σας!

Εδώ στο DHI Global Medical Group αναγνωρίζουμε ότι η σωστή διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε το προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA.

Προσωπικές πληροφορίες


Στοιχεία επικοινωνίας

 Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από την DHI για σκοπούς μάρκετινγκ

 Επιθυμώ να λαμβάνω μηνιαία email με νέα και προσφορές της DHI

 Κατανοώ και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου.*
Διαβάστε τούς όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες


dhi-nurse-slider