Η Μη Επεμβατική Λύση στο Πρόβλημα της Τριχόπτωσης!

Το εξειδικευμένο τμήμα προσθετικής του DHI Global Medical Group ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους στην προσθετική μαλλιών και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τελευταίας γενιάς για την ικανοποίηση των αναγκών κάθε ασθενή με πρόβλημα τριχόπτωσης.

Τα νέα πρόσθετα συστήματα του DHI Global Medical Group δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αντιαισθητικές και μη πρακτικές περούκες περασμένων δεκαετιών αφού είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικές ανθρώπινες τρίχες, εξασφαλίζοντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που δεν διαφέρει σε τίποτα από το τριχωτό της κεφαλής.

Χάρη στις ειδικές αντιαλλεργικές μεμβράνες εξαιρετικής ποιότητας και λεπτότητας, εξασφαλίζεται απόλυτη σταθερότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και ο ασθενής μπορεί να εξασκήσει άφοβα κάθε είδους δραστηριότητα, όπως κολύμπι ή γυμναστική.

Ιδανική λύση για κάθε άντρα και γυναίκα που υποφέρει από τριχόπτωση, τα νέα πρόσθετα συστήματα του DHI Global Medical Group χτενίζονται, λούζονται, βάφονται, είναι κατάλληλα για χρήση προϊόντων styling και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως τα κανονικά μαλλιά.

Στο τμήμα προσθετικής του DHI Global Medical Group, ο ασθενής βρει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα από εξαιρετικές επιλογές και με τη βοήθεια του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες του, αποκτώντας και πάλι γοητευτική και νεανική εμφάνιση.

  • Ιδανικό για ασθενείς με τριχόπτωση κάθε ηλικίας
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη και κάθε στυλ
  • Γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη εφαρμογή
  • Πλούσιο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα
Ξεκινήστε με τη διάγνωση της τριχόπτωσης σας!

Σε ποίες περιπτώσεις προτείνεται η προσθετική μαλλιών;

Υπάρχουν έξι βασικές κατηγορίες ασθενών που θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο προσθετικής μαλλιών ως την καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση του πρόβληματος της τριχόπτωσης:

  1. Ασθενείς που δεν έχουν αρκετή μαλλιά στη δότρια περιοχή για να ολοκληρωθεί μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών επιτυχώς
  2. Ασθενείς των οποίων η λήπτρια περιοχή δεν μπορεί να υποστηρίξει μεταμοσχευμένα μαλλιά
  3. Ασθενείς που ζητούν αποτελέσματα με πολύ μεγάλη πυκνότητα όταν αυτή δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί με μεταμόσχευση μαλλιών
  4. Ασθενείς που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών και προτιμούν μια μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος τους
  5. Ασθενείς που έχουν χάσει όλα τους τα μαλλιά (ασθένεια, ατύχημα κτλ)
  6. Σαν προσωρινή λύση ασθενών που θέλουν να αναβάλουν τη μεταμόσχευση μαλλιών για αργότερα

Τα πρόσθετα συστήματα του DHI Global Medical Group προσφέρουν στους χρήστες τους μια κάποια ευελιξία, δεδομένου ότι μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν κάθε φορά που επιθυμεί ο ασθενής, μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Η τοποθέτηση των πρόσθετων συστημάτων είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

Ξεκινήστε με τη Διάγνωση της τριχόπτωσης σας!

Εδώ στο DHI Global Medical Group αναγνωρίζουμε ότι η σωστή διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε το προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA.

Προσωπικές πληροφορίες


Στοιχεία επικοινωνίας

 Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από την DHI για σκοπούς μάρκετινγκ

 Επιθυμώ να λαμβάνω μηνιαία email με νέα και προσφορές της DHI

 Κατανοώ και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου.*
Διαβάστε τούς όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες

dhi-nurse-slider