Γίνε Ξανα ο Εαυτός Σου
Με τη Βοήθεια της Επιστήμης!

 

Η τεχνική Άμεσης Εμφύτευσης Μαλλιών DHI Direct, σου προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί μια ζωή. Βελτίωσε την εξωτερική σου εμφάνιση και τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου με την πιο προηγμένη τεχνική αποκατάστασης του τριχωτού παγκοσμίως.

Ξεκίνησε σήμερα
Εμφύτευση Μαλλιών
  • Απόλυτα ασφαλές

  • Φυσικό Αποτέλεσμα

  • Μέγιστη Φύτρωση

Εμφύτευση Μαλλιών DHI

Η εξωτερική μας εμφάνιση έχει άμεση επίπτωση στην ψυχολογική διάθεση και τα μαλλιά, αποτελούν βασικό στοιχείο της εικόνας μας που επηρεάζει καταλυτικά τη διάθεση μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως η πλειονότητα των ασθενών που υπέφεραν από τριχόπτωση και έδωσαν τέλος στο πρόβλημα τους μέσω της εμφύτευσης μαλλιών, δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και πλήρως ανανεωμένοι αφού κατάφεραν να ξαναβρούν τον εαυτό τους.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως στην DHI η εμφύτευση μαλλιών είναι μια απλή, σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που εξασφαλίζει πλήρη αποκατάσταση της πυκνότητας στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση και μάλιστα, οριστικά και για πάντα! Ανώδυνα, με χρήση τοπικής αναισθησίας, χωρίς να χρειαστεί να κουρέψεις ή να ξυρίσεις τα μαλλιά σου, τα τριχοθυλάκια θα μεταμοσχευθούν ένα προς ένα απευθείας στην πάσχουσα περιοχή και μέσα σε λίγες ώρες θα νιώσεις την καταλυτική αλλαγή στη διάθεση σου.

Αμέσως μετά την συνεδρία, θα μπορέσεις να επιστρέψεις κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ενώ τα νέα μαλλιά δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από τα υπάρχοντα και από αυτά που είχες πριν την τριχόπτωση. Έτσι, κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πως έχεις υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών! Η εξωτερική σου εμφάνιση θα βελτιωθεί εντυπωσιακά, η ψυχολογία σου θα ανέβει κατακόρυφα και θα ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στη ζωή σου!

  • Ανώδυνο

  • Ανάπτυξη εφ’όρου ζωής

  • Μόνο από Γιατρούς

Αποτελέσματα Εμφύτευσης Μαλλιών

Εκπληκτικά αποτελέσματα κάθε φορά με την τεχνική Άμεσης Εμφύτευσης Μαλλιών DHI Direct

Ξεκινήστε με τη Διάγνωση της τριχόπτωσης σας!

Εδώ στο DHI Global Medical Group αναγνωρίζουμε ότι η σωστή διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε το προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA.

Προσωπικές πληροφορίες


Στοιχεία επικοινωνίας

 Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από την DHI για σκοπούς μάρκετινγκ

 Επιθυμώ να λαμβάνω μηνιαία email με νέα και προσφορές της DHI

 Κατανοώ και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου.*
Διαβάστε τούς όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες


dhi-nurse-slider