Πόσο Κοστίζει η Μεταμόσχευση Μαλλιών Direct Hair Implantation;

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών απασχολεί όλους τους ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση και η ερώτηση που αφορά στο ποσό που θα κληθούν να καταβάλλουν προκειμένου να αποκαταστήσουν το τριχωτό της κεφαλής τους, αποτελεί- αδιαμφισβήτητα- τη συνηθέστερη απ όλες.

Ωστόσο, οι ασθενείς που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών δεν θα πρέπει να αναγάγουν ως κορυφαίο κριτήριο επιλογής  το ποσό που θα κληθούν να καταβάλλουν αλλά αντίθετα, πριν καταλήξουν στο γιατρό και την κλινική της επιλογής τους, θα πρέπει να σταθμίσουν μια σειρά από κριτήρια και προϋποθέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της επέμβασης και ως εκ τούτου, της μετέπειτα ζωής τους.

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μια κορυφαία ιατρική πράξη που όταν εκτελείται από πιστοποιημένους στο συγκεκριμένο τομέα γιατρούς, δίνει οριστική και μόνιμη λύση στο θέμα της τριχόπτωσης, βελτιώνοντας όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση του ασθενή αλλά και την ψυχολογία του. Αντίθετα, μια αποτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών- που συνήθως προσφέρεται σε πολύ χαμηλότερη τιμή- δεν προσφέρει οριστική λύση, διογκώνει το πρόβλημα και καταρρακώνει την ήδη βεβαρημένη ψυχική κατάσταση του παθόντα.

Με 48 χρόνια εμπειρίας, το DHI Global Medical Group αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση των παθήσεων του τριχωτού παγκοσμίως και είναι το μόνο που εγγυάται 100% φυσικό αποτέλεσμα και μέγιστη φύτρωση, κάθε φορά! Στα κέντρα της DHI οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών δεν εκτελούνται από αυτοαποκαλούμενους… ειδικούς αλλά μόνο από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί στη μοναδική Ακαδημία αποκατάστασης μαλλιών στον κόσμο, την London Hair Restoration Training Academy. Στα 66 κέντρα της DHI ανά τον κόσμο, αυστηρά πρωτόκολλα πιστοποίησης της ποιότητας εφαρμόζονται σε όλες τις διαδικασίες, από την αρχή έως το τέλος.

Στην DHI, δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια του ασθενή! Και αυτός είναι ο λόγος που χιλιάδες ασθενείς από κάθε γωνιά του πλανήτη, μας επισκέπτονται και μας εμπιστεύονται. Με 48 χρόνια εμπειρίας, η DHI αποτελεί την κορυφαία επιλογή για όλους όσους θέλουν να δώσουν οριστική και σίγουρη λύση στο πρόβλημα τους, μια για πάντα!

Στην DHI, το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών διαμορφώνεται ανάλογα με τις τρίχες που εξάγονται και εμφυτεύονται και όχι ανάλογα με τα Grafts. Αυτός άλλωστε είναι και ο πιο τίμιος τρόπος κοστολόγησης της διαδικασίας αφού σε αντίθεση με άλλες κλινικές, στην DHI τα τριχοθυλάκια δεν διαχωρίζονται και δεν τεμαχίζονται! Επιπλέον, παρέχουμε την κορυφαία after care υπηρεσία, με γιατρούς που είναι διαθέσιμοι για κάθε ερώτηση και κάθε συμβουλή.

Τιμές Μεταμόσχευσης Μαλλιών DHI Direct Hair Implantation

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών ξεκινάει από τα 1.500€ και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και το μέγεθος του προβλήματος της τριχόπτωσης του κάθε ασθενή.

Για τη δική σας εξατομικευμένη προσφορά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Προσωπικές πληροφορίες
Στοιχεία επικοινωνίαςΜήνυμα

Θέλετε να επισυνάψετε κάποια φωτογραφία ή αρχείο;


 Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από την DHI για σκοπούς μάρκετινγκ

 Επιθυμώ να λαμβάνω μηνιαία email με νέα και προσφορές της DHI

 Κατανοώ και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου.*
Διαβάστε τούς όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

*υποδηλώνει απαιτούμενο πεδίο