Παιδεία έναντι Πληροφόρησης

 

Η αποκατάσταση μαλλιών έχει διανύσει πολύ δρόμο από την εποχή της τοποθέτησης των μοσχευμάτων δια της συμβατικής χειρουργικής επέμβασης, όπου μια λωρίδα δέρματος αφαιρούνταν από το πίσω μέρος του κεφαλιού για την συλλογή τριχοθυλακίων για μεταφύτευση. Στην ουσία αυτή ήταν μια αρχαία μέθοδος, η οποία αντικαταστάθηκε από τις καινοτόμες ιατρικές διαδικασίες που είναι γνωστές ως μέθοδοι FUE (εξαγωγή και τοποθέτηση μεμονωμένων τριχοθυλακίων), Direct, PRP, MPG, μαζί με νέα υποστηρικτικά φυσικά προϊόντα.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται. Οι πάσχοντες από τριχόπτωση είναι πλήρως ενημερωμένοι των θεραπειών που μπορούν να επιλέξουν; Και ακόμη: Με ποιο τρόπο θα μπορέσουν οι πάσχοντες από τριχόπτωση να προσδιορίσουν και να αξιολογήσουν τα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επιλογή της καλύτερης θεραπείας και της καταλληλότερης κλινικής αποκατάστασης μαλλιών;

Για να εξασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς έχουν εφοδιαστεί με την κατάλληλη παιδεία πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση, το DHI Global Medical Group σε συνεργασία με την Ακαδημία Αποκατάστασής Μαλλιών του Λονδίνου ξεκίνησαν ένα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασθενών το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν online μαθήματα και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Δηλώστε Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

book

Τα πάντα για την Τριχόπτωση, σε ένα Βιβλίο

 

«Hair loss – Balance your opinions», μια ολοκληρωμένη ανάλυση των διαθέσιμων επιλογών αποκατάστασης του τριχωτού σήμερα. Γραμμένο από τον ιδρυτή του DHI Medical Group, κ. Κωνσταντίνο Γιώτη.

 

Κατεβάστε τη ψηφιακή έκδοσηΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.Live Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκπαίδευσης Ασθενών, το DHI Medical Group διοργανώνει online σεμινάρια σε ζωντανή σύνδεση για να βοηθήσει τους άνδρες και τις γυναίκες που πάσχουν από τριχόπτωση να αποκτήσουν  μια σαφή εικόνα των διαθέσιμων θεραπευτικών επιλογών.

  • Παρακολουθήστε ζωντανά συνεδρίες και αποτελέσματα

  • Μιλήστε ζωντανά με τους γιατρούς

  • Μάθετε σχετικά με τους τύπους αλωπεκίας και τις διαθέσιμες θεραπείες

  • Δείτε celebrities που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση μαλλιών

Μάθετε Περισσότερα

Δηλώστε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασθενών

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα εκπαίδευσης ασθενών και στα επόμενα live εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Η εγγραφή είναι ανοιχτή για όλους και εντελώς δωρεάν.