Η Επανάσταση στη Διάγνωση για τη Θεραπεία και την Πρόληψη της Τριχόπτωσης

Στη DHI αναγνωρίζουμε ότι η σωστή και έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Για αυτόν το λόγο, μέσα από συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, αναπτύξαμε το καινοτόμο Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης και το Hair Biology Test, που παρέχουν ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη και σε βάθος διάγνωση για όλους τους τύπους αλωπεκίας, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που υποφέρουν από τριχόπτωση.

Κλείστε ραντεβού
Διάγνωση της Τριχόπτωσης
  • Ενδελεχή Ανάλυση

    Η τριχόπτωση μπορεί να παρουσιαστεί σε διαφορετικές μορφές και εξαιτίας πολλών διαφορετικών αίτιων. Το Διαγνωστικό Σύστημα DSA, προσδιορίζει τόσο τα αίτα της πάθησης όσο και την πιθανή μελλοντική εξέλιξή της.

  • Παγκόσμια Καινοτομία

    Η DHI συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και πληθώρα επιστημόνων, όπως δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, ενδοκρινολόγους και ψυχολόγους για να προσφέρει για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα τόσο προηγμένο και αναλυτικό σύστημα διάγνωσης, όπως το DSA.

  • Εξατομικευμένη Προσέγγιση

    Το Διαγνωστικό Σύστημα DSA καθορίζει το ιδανικό πλάνο θεραπείας για κάθε ασθενή, τόσο για την αντιμετώπιση, όσο και για την πρόληψη της τριχόπτωσης.

Βήμα 1

DHI Hair Psychology Test

 

Είναι ευρέως αποδεκτό πως η κακή ψυχολογία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών ενώ αντίστροφα, η τριχόπτωση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα – όπως άγχος ή ακόμη και κατάθλιψη – στην ψυχολογία του ασθενή.

Το Ψυχολογικό Τεστ της DHI, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδική ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξετάζει τους ψυχολογικούς παράγοντες τις τριχόπτωσης και αποτελεί το πρώτο σκέλος της διαγνωστικής διαδικασίας.

Τα αποτελέσματα του Τεστ οδηγούν στην ανίχνευση τυχόν ψυχοπαθολογικών εκδηλώσεων σε ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση με απώτερο σκοπό να τους προσφερθεί κατάλληλη θεραπευτική βοήθεια, αν και εφόσον είναι απαραίτητο.

Βήμα 2

DHI Alopecia Test

 

Κατά το δεύτερο στάδιο της διαγνωστικής διαδικασίας εκτελείται εις βάθος εξέταση και δερματολογικός έλεγχος της κεφαλής του ασθενή, καθώς και καταγραφή της ποιότητας και της πυκνότητας του τριχωτού.

Επιπλέον, πραγματοποιείται τριχομέτρηση στην περιοχή που υποφέρει από αραίωση αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και προγραμμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο η ιατρική ομάδα και ο ίδιος ο ασθενής, αποκτούν μια σαφή εικόνα για το μεγέθος του προβλήματος.

Διάγνωση της Τριχόπτωσης
Διάγνωση της Τριχόπτωσης

Βήμα 3

DHI Hair Biology Test

 

Στο τρίτο και τελευταίο βήμα του Διαγνωστικού Συστήματος, εκτελείται γονιδιακός έλεγχος (DNA Test) στους θύλακες της τρίχας για την ανίχευση ενδεχόμενων αλλοιώσεων στο DNA.

Ο έλεγχος γίνεται με λήψη μιας τρίχας η οποία αποστέλεται στο εργαστήριο Ιστολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οπού και εκτελείται ο γονιδιακός έλεγχος.

Τα αποτελέσματα του Hair Biology Test, σε συνδιασμό με τα δύο προηγούμενα βήματα της διαγνωστικής διαδικασίας, δίνουν μια ξεκαθαρή και επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα για την τρέχουσα κατάσταση της τριχόπτωσης του ασθενή και τη δυνατοτητα για ασφαλή πρόβλεψη της εξέλιξης της.

Κλείστε το δικό σας διαγνωστικό ραντεβού σήμερα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε στο 2109211630 για τη δική σας διάγνωση

Προσωπικές πληροφορίες


Στοιχεία επικοινωνίας

 Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από την DHI για σκοπούς μάρκετινγκ

 Επιθυμώ να λαμβάνω μηνιαία email με νέα και προσφορές της DHI

 Κατανοώ και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου.*
Διαβάστε τούς όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες

doctor