Η σωστή διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία

Στο DHI Global Medical Group αναγνωρίζουμε ότι η σωστή διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε το προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA.

Διάγνωση DSA

Γιατί αναπτύξαμε το διαγνωστικό σύστημα DSA

 

Έρευνα της Ακαδημίας Αποκατάστασης Μαλλιών του DHI Global Medical Group έδειξε πως το 67.3% (δηλαδή, σχεδόν 3 στους 4 ασθενείς) των ανδρών και γυναικών που υποφέρουν από τριχόπτωση, προχώρησαν σε θεραπεία- όπως μεταμόσχευση μαλλιών ή PRP- δίχως να έχουν περάσει πρώτα από την κατάλληλη ιατρική διάγνωση.

Η τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικές μορφές και για διαφορετικές αιτίες. Προκειμένου να καθαρίσει τη σύγχυση και να προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη ιατρική διάγνωση για όλους τους τύπους της αλωπεκίας, τόσο σε περιπτώσεις ανδρικής όσο και γυναικείας τριχόπτωσης, το DHI Global Medical Group εφηύρε το προηγμένο διαγνωστικό σύστημα τριχόπτωσης DSA που πλέον περιλαμβάνει και το νέο Hair Biology Test.

3 out of 4

Διαγνωστικό Σύστημα Τριχόπτωσης DSA και Hair Biology Test

udsaΤο DSA αναπτύχθηκε από μια ομάδα ειδικών παγκοσμίου φήμης ώστε να παρέχει ακριβή και εξατομικευμένη διάγνωση για όλους τους τύπους αλωπεκίας και τριχόπτωσης.

Το DSA εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά πριν από τον καθορισμό του κατάλληλου πλάνου θεραπείας ενώ περιλαμβάνει εξέταση Ψυχολογικών και Μαθηματικών πτυχών, Δερματολογική εξέταση, το DHI Alopecia Test και το νέο Hair Biology Test.

Μια ομάδα ειδικών της DHI, που αποτελείται από δερματολόγο, πλαστικό χειρουργό, ενδοκρινολόγο, ψυχολόγο και διοικητικό σύμβουλο, συμμετέχει στη διαγνωστική διαδικασία, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Παράλληλα, το επιστημονικό συμβούλιο του DHI Global Medical Group, που καταρτίζεται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς γιατρούς, εποπτεύει και εγκρίνει κάθε πλάνο θεραπείας της τριχόπτωσης.

Επιπλέον, το DSA περιλαμβάνει και το επαναστατικό Hair Biology Test που δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στο ερώτημα για το αν το οξειδωτικό στρες έχει προκαλέσει αλλοίωση του DNA που ανιχνεύεται στα τριχοθυλάκια όλων όσων πάσχουν από Ανδρογενετική Αλωπεκία. Για πρώτη φορά, άνθρωποι κάθε φύλλου και ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ολοκληρωμένη εξέταση των μαλλιών τους και να μάθουν με βεβαιότητα όλα όσα αφορούν το παρόν και το μέλλον του τριχωτού της κεφαλής τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος της τριχόπτωσης που τους ταλαιπωρεί.

Το Hair Biology Test αναπτύχθηκε από ομάδα επιστημόνων του τμήματος Ιστολογίας και Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κατά τη διάρκεια ερευνητικού προγράμματος σε συνεργασία με το DHI Global Medical Group.

Ξεκινήστε με τη Διάγνωση της Τριχόπτωσής σας

Προσωπικές πληροφορίες


Στοιχεία επικοινωνίας

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες


dhi-nurse-slider