Η Επανάσταση στη Διάγνωση για τη Θεραπεία και την Πρόληψη της Τριχόπτωσης

Στη DHI αναγνωρίζουμε ότι η σωστή και έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Για αυτόν το λόγο, μέσα από συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, αναπτύξαμε το καινοτόμο Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης και το Hair Biology Test, που παρέχουν ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη και σε βάθος διάγνωση για όλους τους τύπους αλωπεκίας, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που υποφέρουν από τριχόπτωση.

Κλείστε ραντεβού
Διάγνωση της Τριχόπτωσης
  • Ενδελεχή Ανάλυση

    Η τριχόπτωση μπορεί να παρουσιαστεί σε διαφορετικές μορφές και εξαιτίας πολλών διαφορετικών αίτιων. Το Διαγνωστικό Σύστημα DSA, προσδιορίζει τόσο τα αίτα της πάθησης όσο και την πιθανή μελλοντική εξέλιξή της.

  • Παγκόσμια Καινοτομία

    Η DHI συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και πληθώρα επιστημόνων, όπως δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, ενδοκρινολόγους και ψυχολόγους για να προσφέρει για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα τόσο προηγμένο και αναλυτικό σύστημα διάγνωσης, όπως το DSA.

  • Εξατομικευμένη Προσέγγιση

    Το Διαγνωστικό Σύστημα DSA καθορίζει το ιδανικό πλάνο θεραπείας για κάθε ασθενή, τόσο για την αντιμετώπιση, όσο και για την πρόληψη της τριχόπτωσης.

Βήμα 1

DHI Alopecia Test

 

Το πρώτο στάδιο της διαγνωστικής διαδικασίας περιλαμβάνει εις βάθος εξέταση και δερματολογικό έλεγχο της κεφαλής του ασθενή, καθώς και καταγραφή της ποιότητας αλλά και της πυκνότητας του τριχωτού.

Επιπλέον, πραγματοποιείται τριχομέτρηση στην περιοχή που υποφέρει από αραίωση αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και ηλεκτρονικών προγραμμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο η ιατρική ομάδα και ο ίδιος ο ασθενής, αποκτούν μια σαφή εικόνα για το μεγέθος του προβλήματος.

Διάγνωση της Τριχόπτωσης

Βήμα 2

DHI Stress Test

 

Είναι ευρέως αποδεκτό πως η κακή ψυχολογία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών ενώ αντίστροφα, η τριχόπτωση μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα όπως άγχος ή ακόμη και κατάθλιψη.

Το DHI Stress Test, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδική ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξετάζει τους ψυχολογικούς παράγοντες τις τριχόπτωσης και αποτελεί αναπόσπαστο σκέλος της διαγνωστικής διαδικασίας.

Τα αποτελέσματα του DHI Stress Test οδηγούν στην ανίχνευση τυχόν ψυχοπαθολογικών εκδηλώσεων σε ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση με απώτερο σκοπό να τους προσφερθεί κατάλληλη θεραπευτική βοήθεια, αν και εφόσον είναι απαραίτητο.

Βήμα 3

DHI Hair Protein Test

 

Το Hair Protein Test δίνει αδιάσειστες πληροφορίες για την υγεία των μαλλιών και τρόπους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης με βοηθητική/ προληπτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει την κατάσταση οξείδωσης των τριχοθυλακίων και παράλληλα, απαντάει στο ερώτημα κατά πόσο οι καθημερινές συνθήκες διαβίωσης και η ηλικία έχουν επηρεάσει και αλλοιώσει τις πρωτεΐνες, δηλαδή, τα λειτουργικά μόρια των τριχοθυλακίων.

Το Hair Protein Test γίνεται με απλή και γρήγορη λήψη μερικών τριχοθυλακίων του ασθενή ενώ το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως δίνει στον ασθενή τη δυνατότητα να πάρει στα χέρια του μετρούμενη επιστημονική απόδειξη τόσο της κατάστασης των τριχοθυλακίων όσο και της αποτελεσματικότητας της εξειδικευμένης αγωγής που θα ακολουθήσει.

Διάγνωση της Τριχόπτωσης
Διάγνωση της Τριχόπτωσης

Βήμα 4

DHI DNA Test

 

Στο τέταρτο και τελευταίο βήμα του Διαγνωστικού Συστήματος, εκτελείται γονιδιακός έλεγχος (DNA Test) στους θύλακες της τρίχας για την ανίχευση ενδεχόμενων αλλοιώσεων στο DNA.

Ο έλεγχος γίνεται με λήψη μιας τρίχας η οποία αποστέλεται στο εργαστήριο Ιστολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οπού και εκτελείται ο γονιδιακός έλεγχος.

Τα αποτελέσματα του DNA Test, σε συνδιασμό με τα προηγούμενα βήματα της διαγνωστικής διαδικασίας, δίνουν ξεκαθαρή, ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα για την τρέχουσα κατάσταση της τριχόπτωσης του ασθενή και τη δυνατοτητα για ασφαλή πρόβλεψη της εξέλιξης της.

Κλείστε το δικό σας διαγνωστικό ραντεβού σήμερα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε στο 2109211630 για τη δική σας διάγνωση

Προσωπικές πληροφορίες


Στοιχεία επικοινωνίας

 Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από την DHI για σκοπούς μάρκετινγκ

 Επιθυμώ να λαμβάνω μηνιαία email με νέα και προσφορές της DHI

 Κατανοώ και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου.*
Διαβάστε τούς όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες

doctor