Παγκοσμίου φήμης ειδικοί, Καθηγητές Πανεπιστημίου και Ειδικευμένοι Γιατροί

Kostas Giotis
Κωνσταντίνος Π. Γιώτης

Ιδρυτής του DHI Medical Group

Προβολή Βιογραφικού

Έχει χαρακτηρισθεί ως «πατέρας της σύγχρονης μεταμόσχευσης μαλλιών» και αποτελεί τον σπουδαιότερο μεταρρυθμιστή του Hair Restoration αφού χάρη στη όραμα, το πάθος και τις καινοτόμες θεραπείες του κατάφερε να οδηγήσει τον κλάδο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε μια νέα εποχή, προς όφελος όλων των ασθενών που πάσχουν από Αλωπεκία και διαταραχές του τριχωτού.

Ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group, Κωνσταντίνος Γιώτης, γεννήθηκε στο ορεινό χωριό Παπαδάτες Ηπείρου και σε νεαρή ηλικία ταξίδεψε στην Αμερική όπου ασχολήθηκε με το Hair Restoration και το Hair Replacement.

Το 1970 ίδρυσε την πρώτη κλινική DHI στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια ενώ σύντομα, ακολούθησαν δυο ακόμη, στο Μπέβερλι Χιλς και το Σαν Φρανσίσκο, χαρίζοντας του το προσωνύμιο «The Golden Greek» (Ο Χρυσός Έλληνας).

Το 1977, μεταφέρει την έδρα του Group στην Ελλάδα και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς εγκαινιάζει το πρώτο, ιστορικό κέντρο της DHI Αθήνας, επί της οδού Μητροπόλεως 36.

Λίγο καιρό αργότερα και λόγω της πρωτόγνωρης ανταπόκρισης χιλιάδων ασθενών που καταφθάνουν στην DHI Αθήνας για την θεραπεία της τριχόπτωσης τους, η DHI μεταφέρεται σε νέες, υπερσύγχρονες για την εποχή εγκαταστάσεις, επί της οδού Αμερικής 17.

Εκεί, το 1985, ο Κωνσταντίνος Γιώτης παρουσιάζει για πρώτη φορά την επαναστατική τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών “Derma Fuse” και σύντομα, η φήμη της DHI εξαπλώνεται πέρα από τα Ελληνικά σύνορα, με το όνομα της να γίνεται συνώνυμο της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του τριχωτού.

Το 1989, ο Κωνσταντίνος Γιώτης προχωράει στη δημιουργία του πρώτου Ευρωπαϊκού κέντρου DHI στην καρδιά του Λονδίνου για να ακολουθήσουν το Παρίσι, η Γενεύη και στη συνέχεια, δεκάδες ακόμη πόλεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Απόλυτα προσηλωμένος στο όραμα του να αλλάξει τον κόσμο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και να συνεισφέρει στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από Αλωπεκία και διαταραχές του τριχωτού, ο Κωνσταντίνος Γιώτης δεν επαναπαύτηκε ποτέ αλλά αντίθετα, ήταν αυτός που τόλμησε να προχωρήσει μπροστά, καταργώντας οριστικά το σκοτεινό παρελθόν των βάρβαρων τεχνικών και μη φυσικών αποτελεσμάτων.

Έτσι, το 2001, μετά από μακροχρόνιες έρευνες σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες, η DHI γίνεται ο πρώτος και μοναδικός ιατρικός οργανισμός στον κόσμο που καταργεί την ξεπερασμένη τεχνική Follicular Unit Transplant (FUT- Strip) εισάγοντας την σαφώς βελτιωμένη Follicular Unit Extraction (FUE).

Το 2001 αποτελεί χρονιά σταθμό στην ιστορία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών αφού κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της ISHRS στην Αλάσκα, ο Κωνσταντίνος Γιώτης παρουσιάζει για πρώτη φορά την τεχνική Direct Hair Implantation, μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική, τη μοναδική που διδάσκεται σε Ακαδημαϊκό επίπεδο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και σήμερα, η τεχνική που προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο από τα κέντρα της DHI, αποτελεί την τελειότερη και πιο αποτελεσματική στον κόσμο αφού ουσιαστικά είναι αυτή που κατήργησε οριστικά όλες τις προηγούμενες τεχνικές (όπως η FUE και FUT- Strip) βάζοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα νυστέρια, τα ράμματα και τα αφύσικα αποτελέσματα.

Το 2015, ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες παρουσίασε το πρωτοποριακό Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης DSA αλλά και το νέο Hair Biology Test που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ την ίδια στιγμή, ξεκίνησε ερευνητική συνεργασία με την Α Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη μελέτη των επιπτώσεων των ψυχολογικών διαταραχών στην τριχόπτωση και την επίδραση της τριχόπτωσης στην ψυχολογία.

Το 2017, το Γαλλικό πανεπιστήμιο “Glaude Bernard Lyon 1” απένειμε στον Κωνσταντίνο Γιώτη δίπλωμα-  για την ενεργή και ουσιαστική συμβολή του στα ακαδημαϊκά μαθήματα και σεμινάρια του, από το 2009. Η τελευταία Ακαδημαϊκή διάλεξη του ιδρυτή της DHI πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017, με συντονιστή τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Λυών, Dr. Yves Crassas.

Την ίδια χρονιά, κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνές Συνεδρίου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE, ο ιδρυτής της DHI, συγκαταλέχθηκε μεταξύ των επτά σπουδαιότερων μεταρρυθμιστών στην παγκόσμια ιστορία του Hair Restoration, από το 1804 έως σήμερα.

Σήμερα, 47 χρόνια από την ίδρυση του, το DHI Global Medical Group αριθμεί περισσότερα από 60 κέντρα σε όλο τον κόσμο και είναι ο μεγαλύτερος ιατρικός οργανισμός που ασχολείται αποκλειστικά με τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Αναγνωρισμένος και βραβευμένος σε παγκόσμιο επίπεδο για το ανεκτίμητο έργο και την αδιαμφισβήτητη προσφορά του στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, ο Κωνσταντίνος Γιώτης κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και συνεχίζει να επενδύει στην παιδεία και την καινοτομία, παραμένοντας πιστός στο όραμα να αλλάξει την κοινωνία, επαναφέροντας την αυτοπεποίθηση των ασθενών που υποφέρουν από τριχόπτωση.

«Το κίνητρο που με ωθεί να ασχολούμαι με το ίδιο πάθος κάθε μέρα, είναι οι ίδιοι οι ασθενείς. Κάθε ένας έχει τη δική του μοναδική ιστορία. Νιώθω όπως νιώθουν, συμμερίζομαι τον πόνο και τους προβληματισμούς τους, υποφέρω μαζί τους. Άλλωστε, έχω βρεθεί και εγώ στη θέση τους και καταλαβαίνω απόλυτα τι περνούν. Με διαφάνεια, ειλικρίνεια και τιμιότητα θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και να είμαι πάντα στο πλευρό τους».

Κωνσταντίνος Π. Γιώτης

 Χρονολόγιο

1970- Ο Κωνσταντίνος Γιώτης ιδρύει την DHI στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. Ακολουθούν τα κέντρα της DHI στο Μπέβερλι Χιλς και το Σαν Φρανσίσκο.

1977- Ο Κωνσταντίνος Γιώτης εγκαινιάζει το πρώτο κέντρο της DHI στην Ελλάδα, την DHI Αθήνας επί της οδού Μητροπόλεως 36. Στα χρόνια που ακολουθούν, η DHI Αθήνας μεταφέρεται στην οδό Αμερικής 17. Σήμερα, η DHI Αθήνας στεγάζεται σε πολυτελές εξαώροφο κτήριο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 30.

1985- Ο Κ. Γιώτης εφευρίσκει και παρουσιάζει την τεχνική αποκατάστασης του τριχωτού της κεφαλής “Derma Fuse”.

Το επιστημονικό περιοδικό “Journal of Dermatology” φιλοξενεί άρθρο του Dr. Walter Unger στο οποίο αναφέρει τον κ. Γιώτη ως «Ένας από τους πρωτοπόρους του τομέα παγκοσμίως».

Η αφοσίωση του Κ. Γιώτη στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του τριχωτού έχει ως αποτέλεσμα την επιβράβευση του με απονομή διπλωμάτων από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Λυών στην Γαλλία μετά την επιτυχή διδασκαλία και συνεισφορά του στα μαθήματα και τις ετήσιες διαλέξεις με τίτλο: “Restorative Scalp Surgery” και “Baldness Courses” για τον καθηγητή Christian Dubreuil, για πέντε συναπτά έτη.

1989- Ο Κ. Γιώτης εγκαινιάζει το κέντρο της DHI στο Λονδίνο. Ακολουθούν το Παρίσι και η Γενεύη. Σήμερα, το DHI Global Medical Group αριθμεί περισσότερα από 60 κέντρα σε όλο τον κόσμο.

1997- Ο Κ. Γιώτης πιστοποιείται ως Medical Assistant από την Διεθνή Εταιρία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS).

2002- Ο Κ. Γιώτης εισάγει την τεχνική Follicular Unit Extraction (FUE) και τα κέντρα της DHI σταματούν να προσφέρουν την παλαιότερη τεχνική Follicular Unit Transplant (FUE), γνωστή και ως Strip.

Ο Κ. Γιώτης έχει συμβάλει στη διδασκαλία των Ακαδημαϊκών μαθημάτων στα Πανεπιστήμια της Λυών, Ρώμης, Αθήνας και Πράγας.

Τον Ιούλιο του 2009, η παρουσίαση του στη συνάντηση της Διεθνούς Εταιρίας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS) στο Άμστερνταμ με τίτλο «Οι Ψυχολογικές Πτυχές της Τριχόπτωσης» γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό σε ένα ακροατήριο με περισσότερους από 600 γιατρούς από όλο τον κόσμο.

Το 2012 ιδρύει την London Hair Restoration Training Academy, την πρώτη και μοναδική ακαδημία για τη εκπαίδευση και πιστοποίηση ιατρών στις μεθόδους και πρακτικές αποκατάστασης μαλλιών.

Το 2013 ξεκινάει συνεργασία με την ερευνητική ομάδα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου στον τομέα της βιολογίας των τριχών.

Τον Μάρτιο του 2013 παρουσιάζει το “DHI Total Care System” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Α. Συγγρός και λαμβάνει Πιστοποιητικό Αναγνώρισης και Εκτίμησης.

Ο Κ. Γιώτης είναι πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συνεδρίου για τη Διάγνωση και Θεραπεία των Παθήσεων του Τριχωτού (Academy Masters Meeting) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα με την συμμετοχή παγκοσμίου φήμης ειδικών στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών.

Το 2015 παρουσιάζει το πρωτοποριακό Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης DSA.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο καθηγητή Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλη Γοργούλη, ξεκινάει έρευνα με στόχο την ανάδειξη νέων προοπτικών στην αποκατάσταση μαλλιών. Η έρευνα οδηγεί στο μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά Hair Biology Test που προσφέρεται αποκλειστικά από τα κέντρα της DHI.

Το 2016 ο Κ. Γιώτης συνάπτει συνεργασία με τον καθηγητή Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, για τη μελέτη των ψυχολογικών διαταραχών στην τριχόπτωση και την επίδραση της τριχόπτωσης στην ψυχολογία.

Την ίδια χρονιά, η τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Direct Hair Implantation γίνεται η μοναδική παγκοσμίως που διδάσκεται σε Ακαδημαϊκό επίπεδο στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct In παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004 ενώ το 2010 ο Κωνσταντίνος Γιώτης παρουσίασε την Direct Hair Implantation, μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική, που έθεσε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, ο ιδρυτής της DHI κατέχει πολλές ευρεσιτεχνίες που αφορούν στις τεχνικές και τα εργαλεία Μεταμόσχευσης Μαλλιών ενώ είναι ο ιδρυτής της HIS (International Hair Society).

Τον Απρίλιο του 2017, ο Κ. Γιώτης έδωσε διάλεξη στο Γαλλικό πανεπιστήμιο “Glaude Bornard Lyon 1” όπου απευθυνόμενος σε ακροατήριο ιατρών μίλησε για την τεχνική της DHI, τα τεστ DSA και Hair Biology Test και τους ψυχολογικούς παράγοντες της τριχόπτωσης. Λίγους μήνες αργότερα, το Γαλλικό πανεπιστήμιο του απένειμε δίπλωμα για την ενεργή και ουσιαστική συμβολή του στα ακαδημαϊκά μαθήματα και σεμινάρια, από το 2009.

Ο Κωνσταντίνος Γιώτης έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες έρευνες και μελέτες ενώ είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Hair Loss: Balance Your Opinions” που έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση από τους ειδικούς στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών και χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό και ενημερωτικό εργαλείο για τους ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση.
Το DHI Global Medical Group είναι πιστοποιημένο με ISO και εγγεγραμμένο στο CQC του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού.

Georgia Ligda
Γεωργία Λίγδα MD

Plastic Surgeon, PhD,
DHI Global Medical Director

Προβολή Βιογραφικού

Georgia Lidga MD, is a plastic surgeon specialized in aesthetic plastic surgery.
She had her PhD from the University of Athens and she is a member of HESPRAS since 2002.
She is a certified DHI Doctor for Hair Restoration.
She has attended several congresses related to her specialty, given speeches about various medical themes in Rotary meetings and she is member of ‘Who is Who’ publication for the last 5 years.
She is also an expert plastic surgeon in the list of Athens City Court.

Ιατρικό & Ερευνητικό Συμβούλιο

Dubreuil
Christian Dubreuil

Professor of Ear Nose Throat

Προβολή Βιογραφικού

Centre Hospitalier Lyon Sud Head and Neck Surgery – Oto Neuro Surgery Department 69495 Pierre Benite Cedex FRANCE
Director of the Department of ENT – Oto Neuro Surgery for 20 years (1986)
Professor of Oto Rhino Laryngology (exceptional Grade) at Lyon 1 University (1996)
Head and Neck Surgeon for Cancerology, Cervical and Plastic Surgery, 1977 – 1995.
Oto-neuro Surgeon Since 1987; more than 1,200 Acoustic Neuromas and Meningiomas of the Cerebello Pontine angle operated. Surgery of the Skull Base ; Paragangliomas, tumours of the Petrous Bone.
Surgery of the Facial Nerve : Decompression : Anastomosis, Facial Reparation Using Muscle transfers.
Surgery of Vertigo : Vestibular Neurotomy.
Middle Ear Surgery : Otosclerosis (150 – 180/ year), Cholesteatomas (120 – 180 / year), Tympanoplasties (150 – 200 / Year).
Middle Ear Implants : Med-El Symphonix, Middle Ear Transducer for Sensorineural Hearing Loss and Conductive Hearing Loss.
Many publications on Oto – Neurotology and Facial Nerve Surgery.

Egorov Egor
Egor Egorov MD

Specialist in Preventing Aesthetic Medicine

Προβολή Βιογραφικού

Beruflicher Werdegang
1979-1985 Studium der Humanmedizin an der Medizinischen Hochschule Vladivostok, Russland.
1985 Diplom mit Summa cum Laude
1985-1990 Klinische Vollassistenz am Lehrstuhl für Innere Medizin Uniklinik
1990 Promotion in Medizin mit Summa cum Laude
1995 Deutscher Facharzt für Anästhesie und Intensivmedizin.
1991-2001 Tätigkeit als Arzt und Facharzt für Anästhesie am Reinhard-Nieter-Krankenhaus, Wilhelmshaven (Uniklinik Göttingen).
Seit 2001 niedergelassen als Arzt für Anästhesiologie.
1993-1995 Ausbildung in Manueller Medizin bei der Gesellschaft für Manuelle Medizin Boppard-Hamm
2000-2001 Ausbildung in TCM (Akupunktur) an der Uni St.Petersburg
2003-2004 Ausbildung in Männermedizin bei HOMMAGE
2004-2005 Praxis für Männermedizin, Wilhelmshaven
Seit 2004 Fortlaufend Weiterbildung in Orthomolekular und Präventiv Medizin
Mai 2005 Gründung der IPAM
Entwicklung medizinischer Produkte, Vorträge, präventivmedizinische Aufklärung
Februar 2006 Private Praxis für Präventivmedizin (vormals Platz vor dem Neuen Tor 5, 10115 Berlin,Vergrößerung der Praxisräume ab 01.02.2007 in der Knesebeckstrasse 68/69, 10623 Berlin

Hercogova Jana
Jana Hercogova MD, PhD

Professor of Dermatology

Προβολή Βιογραφικού

Chairwoman of the Prague Dermatology Centre
(Chairwoman of the Dermatology Dept., Charles University Prague)
(President of the European Academy of Dermatology and Venearology – EADV)

Professional qualifications
• MUDr., Medical School Qualification degree with honours, 2nd Medical School, Charles Univ., Prague (Czech equivalent to M.D.) – 1984
• Specialist on Dermatology and Venereology 1st degree, 2nd degree, Inst. for Postgrad. Education, Prague (Czech equivalent to Certification of the American Board of Dermatology) – 1988, 1993
• CSc., Thesis „Cutaneous Manifestations of Lyme Borreliosis“ (Czech equivalent to Ph.D.) – 1990
• Doc., Second doctorate on „Long-term Follow-up of the Patients with Cutaneous Manifestations of Lyme Borreliosis“ (Czech equivalent to Associate Professor) – 1994
• Prof., professor´s lecture on „Borreliosis Lymensis Cutis“ (Czech equivalent to Professor) – 2004

Present position
• Chairwoman Dept. Dermatology, 2nd Medical School, Charles Univ. Prague: since 1995
• Board Member Czech Society of Dermatology and Venereology:since 1998
• Scientific Board Member 2nd Medical School, Charles University since 1999
• Scientific Board Member Czech Medical Chamber since 1999
• Board Member European Academy of Dermatology and Venereology 2000-2004
• Board Member European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology since 2000
• Professor of Dermatology, Venereology, Cell Biology and Psychocutaneous Medicine, Int. Faculty of the „Centro Interuniversitario di Dermatologia Biologica e Psicosomatica“, Florence, Siena, Milan, Italy since 2001
• Visiting Professor University of Siena, Italy since 2003
• Board Member Czech Society of Laser and Aesthetic Medicine since 2003
• President Czech Academy of Dermatology and Venereology since 2003
• Vice-President Central-Eastern European Dermatovenereological Association since 2003
• Congress

Kim
Professor J.C. Kim, MD, PhD

DHI Group Research Director

Προβολή Βιογραφικού

Professor J.C. Kim, MD, PhD is affiliated with The Hair Laboratory and Immunology Department, at Kyungpook National University in Seoul, Korea.
He is the leading international scientist in the research of hair follicle cloning and DNA testing.
His work focuses on identifying the specific genes responsible for hair loss.

Torello Lotti
Torello Lotti MD

Professor of Dermatology and Director of Dermatology & Venereology Dpt of the University of Guglielmo Marconi, Rome, Italy

Προβολή Βιογραφικού

The main fields of his scientific researches are focused on the study of neuropeptides in numerous skin diseases, plasminogen activators in autoimmune dermatosis and lichen planus , and the clinical aspects and treatment of psoriasis with particular attention to new therapies with biological agents.
Areas of interest:
Acne, Eczema, Allergy, Trichology, Cosmetology Dermatology.
Of particular relevance for research on pathogenesis and novel treatments for vitiligo and psoriasis.
Finally it is worth mentioning his research on the prevention and therapy in dermatology-oncology melanoma and non-melanoma skin cancer.

Löffler
Bernd-Michael Löffler MD

Προβολή Βιογραφικού

Beruflicher Werdegang
1975 – 1985 Studium der Humanmedizin, Biologie, Chemie und Physik an der Georg-August-Universität Göttingen
1981 Diplom in Biologie, Schwerpunkt Biochemie mit Summa cum Laude
1986 Promotion in Medizin mit Summa cum Laude
1978 – 1980 Wissenschaftlicher Assistent am Institut für Pflanzen Biochemie der Universität Göttingen Stellvertretender Leiter PD Dr. Harnischfeger
1980 – 1984 Wissenschaftlicher Assistent am Max-Planck-Institut für experimentelle Medizin, Arbeitsgruppe Prof. Dr. H. Kunze, Abteilung Prof. Dr. W. Vogt
1985 – 1989 Wissenschaftlicher Mitarbeiter am Max-Planck-Institut für experimentelle Medizin, Arbeitsgruppe Prof. Dr. H. Kunze, Abteilung Prof. Dr. W. Vogt
1988 Gastprofessur an der University of Edmonton, Canada, Arbeitsgruppe Prof. Dr. D.N. Brindley
1989 – 2005 Präklinische Forschung F. Hoffmann-La Roche (Basel) seit 2002 in der Funktion eines Vizedirektors
2003 – 2004 Ausbildung in Männermedizin bei HOMMAGE
Seit 2004 Fortlaufend Weiterbildung in Orthomolekular und Präventiv Medizin
April 2005 Gründung der Löffler Consulting in Zug (Schweiz), wissenschaftliche Beratung von forschenden pharmazeutischen Unternehmen (z,B. F.Hoffmannn-La Roche, Santhera, Biovitrum, )
Mai 2005 Gründung der IPAM (Institut for Prevention and Antiaging Medicine) Entwicklung medizinischer Produkte, Vorträge, präventivmedizinische Aufklärung
Dezember 2006 Berufung in das Scientific Advisory Board von Santhera Pharmaceuticals AG
Februar 2007 Private Praxis für Präventivmedizin (vormals Platz vor dem Neuen Tor 5, 10115 Berlin, Vergrößerung der Praxisräume ab 01.02.2007 in der Knesebeckstrasse 68/69, 10623 Berlin)
Seit Dez. 2006 Mitglied des Scientific Advisory Board der Santhera Pharmaceuticals

John Curran
John Curran MD

DHI Channel Islands Clinic Director

Προβολή Βιογραφικού

John Curran MD is the Lead Physician and Chief Executive at the Aesthetic Skin Clinics in the UK Channel Islands and Ireland.
A respected senior member of the medical community, Dr. Curran specialises in cosmetic dermatological, medical and surgical procedures and personally oversees the addition of all treatments that are offered by Skinstation. He is known professionally for this role in the education of cosmetic medical practitioners.
Dr. Curran and is an active Council member, Chief Examiner and the current President for the British Association of Cosmetic Doctors (BACD).
He also lectures regularly on aesthetic medicine, is published in leading Cosmetic Medicine Journals and is involved in monitoring and setting industry standards through the Committee. His experience of cosmetic procedures span over 15 years. Dr. Curran has special interests in skin ageing, radio frequency, laser treatments and dermatological surgery. He is popular with peers and patients alike.
Dr. Curran has extensive experience in performing the full range of cosmetic dermatological and medical treatments including, Advanced use of Botulinum Toxin, Hyperhidrosis management, Dermal Hydration Therapy/Fillers, Microsclerotherapy/Vein Treatments, Minor Surgery, Lipotherapy, Fraxel, Thermage, Skin Rejuvenation, Skin Care, and deep medical Peels.
Dr. Curran is the Chief Executive of the Aesthetic Skin Clinic and mentors the medical team at all clinics.

Petroliagki
Μαρία Πετρολιάγκη MD

Registrat Endocrinologist, General Hospital of Athens

Προβολή Βιογραφικού

Mary Petroliagki MD, was born in Athens in 1976.
Graduated from Medical School of Constanta in 2001.
Has been working as Observer attachment at the Department of Intensive Care Unit, Internal Medicine and Assessment Unit at the “PSYCHIKOU” Medical Clinic, Senior doctor at the department of nephrology at the “Daphni” Medical Clinic, Senior doctor at the Department of Internal Medicine at the General Hospital of Argos and Senior doctor at BIOIATRIKI Laboratories.

In 2009 Mary Petroliagki MD, became part of the DHI Global Medical Group as Master Doctor, and since 2012 she is Registrat Endocrinologist in the Endocrinology Department at the General Hospital of Athens.