Η Μία και Μοναδική Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών στον κόσμο!

Ένα από τα κύρια προβλήματα του κλάδου μας είναι η έλλειψη της κατάλληλης εκπαίδευσης των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Οι ιατρικές σχολές δεν διδάσκουν αρκετά για τα μαλλιά και τις διαταραχές του τριχωτού της κεφαλής αλλά απλά, προσφέρουν περιορισμένη εκπαίδευση σε όσους ιατρούς ενδιαφέρονται για την απώλεια των μαλλιών ως ειδικότητα ή υπο-ειδικότητα.

Συχνά, οι ιατροί που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αυτή την ειδικότητα, παρακολουθούν σεμινάρια σύντομης διάρκειας και στη συνέχεια χρήζονται ή αυτοαποκαλούνται ειδικοί στην εμφύτευση μαλλιών με αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάζουν, να πειραματίζονται και τελικά, να αποκτούν εμπειρία πάνω σε ανυποψίαστους ασθενείς.

Ασφαλώς, αυτή δεν είναι η σωστή τακτική η οποία θέτει τις σωστές βάσεις για μια επιτυχημένη πρακτική. Στην πραγματικότητα, πρέπει να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο… αφού για να αποκτηθούν οι κατάλληλες γνώσεις και η απαραίτητη εμπειρία που θα συμβάλλουν στην επιτυχημένη «πρακτική» της αποκατάστασης μαλλιών, απαιτούνται περισσότερες από μερικές ημέρες σεμιναρίου!

Προκειμένου να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτού του τεράστιου προβλήματος, το 2009 ιδρύσαμε την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου. Μέχρι σήμερα η Ακαδημία έχει εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει περισσότερους από 150 γιατρούς και μέλη ιατρικού προσωπικού.

Αίτηση Εγγραφής στην ΑκαδημίαΠρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασθενών

NEW-ACADEMY-LOGO

Παιδεία – Η Πηγή των Καινοτομιών

 

Η Αποκατάστασης Μαλλιών της DHI αποτελεί το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον κόσμο για την αποκατάσταση της τριχόπτωσης και των διαταραχών του τριχωτού της κεφαλής.

Η Ακαδημία έχει αναπτύξει αυστηρά μορφωτικά πρωτόκολλα καθώς και τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας (SOPs), εκπαιδεύοντας ιατρούς, νοσηλευτές και διαχειριστές κλινικών από όλο τον κόσμο.

Είμαστε υπερήφανοι που τα πρωτόκολλα μας διδάσκονται σε δημόσια πανεπιστήμια της Ευρώπης και αναγνωρίζονται από τις διάφορες αρχές υγείας, το ISO και άλλους αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης ποιότητας.

Στο εγγύς μέλλον σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε το πρώτο Πανεπιστήμιο- Ιατρική Σχολή, που θα προσφέρει μια σειρά μαθημάτων σε γιατρούς, νοσοκόμες και διευθυντές κλινικών, για τη διάγνωση και τη θεραπεία της αλωπεκίασης, των διαταραχών του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών.

Academy Masters Meeting

Κάθε χρόνο ειδικοί από όλον τον κόσμο συγκεντρώνονται στο Σούνιο για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις, να ανταλλάξουν γνώμες και να συζητήσουν τις καινοτομίες του μέλλοντος στην αποκατάσταση μαλλιών.

Περισσότερα