5

Λόγοι για να Μην Κάνεις Μεταμόσχευση Μαλλιών

Πριν τη Σωστή Διάγνωση και σε Βάθος Ανάλυση της Τριχόπτωσής σου!

Η Αξία της Διάγνωσης!

Συχνά, πολλοί ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση, αποφασίζουν να προχωρήσουν σε Μεταμόσχευση Μαλλιών χωρίς προηγουμένως να έχουν υποβληθεί στα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ. Ασφαλώς, πρόκειται για μια λανθασμένη επιλογή αφού η σωστή και έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τη βάση για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά αφού σε κάποιες περιπτώσεις η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή περιορίζει σημαντικά το πρόβλημα, προλαμβάνοντας ή καθυστερώντας τη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Διάβασε τους πέντε βασικότερους λόγους για να μην κάνεις Μεταμόσχευση Μαλλιών αν δεν έχεις κάνει διάγνωση της τριχόπτωσης σου.

implanter

#1

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών Δεν Είναι Πανάκεια!

Η τριχόπτωση δεν είναι ίδια για όλους αφού παρουσιάζεται σε διαφορετικές μορφές και εξαιτίας πολλών αιτιών. Η αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής διακρίνεται σε βαθμίδες και ανάλογα με το μέγεθος της, ονομάζεται Αλωπεκία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τριχόπτωση οφείλεται στην Ανδρογεννετική Αλωπεκία ενώ στη λίστα με τους πιο συχνούς τύπους συγκαταλέγονται η Γυροειδής Αλωπεκία, η Διάχυτη Αλωπεκία, η Ουλωτική Αλωπεκία αλλά και η Τραυματική Αλωπεκία. Η διάγνωση της τριχόπτωσης προσδιορίζει τόσο τα ακριβή αίτια της πάθησης όσο και την πιθανή, μελλοντική εξέλιξη της. Τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ αποτελούν ένα ισχυρό «όπλο» για την καταπολέμηση της, είτε μέσω θεραπευτικής αγωγής είτε μέσω της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

#2

Μπορεί να Μην Έχεις Αρκετές Τρίχες!

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών πραγματοποιείται με εξαγωγή υγιών τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή, δηλαδή το πίσω μέρος του κεφαλιού όπου οι τρίχες είναι γενετικά προγραμματισμένες από τη φύση να μην πέσουν ποτέ. Στη συνέχεια, τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στα σημεία όπου έχει δημιουργηθεί αραίωση. Αυτό σημαίνει πως ένας ασθενής με μεγάλο πρόβλημα τριχόπτωσης θα χρειαστεί περισσότερα τριχοθυλάκια προκειμένου να καλύψει την φαλακρή περιοχή σε σύγκριση με κάποιον που έχει μικρότερη αραίωση. Επομένως, ο αριθμός των τριχοθυλακίων που μπορούν να εξαχθούν αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον σχεδιασμό της Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Για τον λόγο αυτό, η διαγνωστική διαδικασία περιλαμβάνει καταγραφή της ποσότητας και της ποιότητας στο σύνολο του τριχωτού της κεφαλής καθώς και τριχομέτρηση, τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή.

#3

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών Μπορεί να Μην Είναι η Μόνη Θεραπεία που Χρειάζεσαι!

Οι μεταμοσχευμένες τρίχες μεγαλώνουν και συμπεριφέρονται φυσιολογικά ενώ δεν πέφτουν ποτέ. Δυστυχώς όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις υπόλοιπες αφού η τριχόπτωση μπορεί να συνεχιστεί προκαλώντας περαιτέρω απώλεια μαλλιών. Η σωστή διάγνωση βοηθά στον κατάρτιση του κατάλληλου πλάνου θεραπείας, για κάθε ασθενή, με στόχο να θωρακίσει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά. Αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο, η Μεταμόσχευση Μαλλιών μπορεί να συνδυαστεί με επιπλέον θεραπεία τριχόπτωσης που θα συμβάλει τόσο στην ταχύτερη φύτρωση των νέων μαλλιών όσο και στην προστασία αυτών που ήδη υπάρχουν, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για πάντα. Μην ξεχνάς, το πλάνο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών πρέπει να έχει προοπτική.

#4

Μπορεί να Είναι Ψυχολογικό!

Η τριχόπτωση έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η απώλεια μαλλιών επηρεάζει καταλυτικά την ψυχολογία του ασθενή ενώ αντίστροφα, η άσχημη ψυχολογία αποτελεί μια πολύ συχνή αιτία τριχόπτωσης. Για τον λόγο αυτό, πριν από κάθε θεραπεία τριχόπτωσης όπως η Μεταμόσχευση Μαλλιών, είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται Ψυχολογικό Τεστ. Το νέο Hair Psychology Test έχει ως στόχο την ανίχνευση τυχόν ψυχοπαθολογικών εκδηλώσεων σε ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση με απώτερο σκοπό να τους προσφερθεί κατάλληλη θεραπευτική βοήθεια, αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο. Το Hair Psychology Test αναπτύχθηκε από το DHI Global Medical Group σε συνεργασία με την Α Ψυχιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

#5

Η τριχόπτωση Μπορεί να Είναι στο DNA σου!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το Οξειδωτικό Στρες είναι υπεύθυνο για μια σειρά από σοβαρές παθήσεις όπως το Άσθμα, ο Καρκίνος και ο Σακχαρώδης Διαβήτης. Μάλιστα, πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως το Οξειδωτικό Στρες σχετίζεται άμεσα και με την τριχόπτωση. Το Διαγνωστικό Σύστημα DSA περιλαμβάνει το νέο DNA Hair Biology Test με το οποίο εκτελείται γονιδιακός έλεγχος (DNA Test) στους θύλακες της τρίχας για την ανίχνευση ενδεχόμενων αλλοιώσεων στο DNA λόγω του Οξειδωτικού Στρες. Το DNA Hair Biology Test αναπτύχθηκε από το DHI Global Medical Group σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ιστολογίας και Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

danger

Η Διάγνωση Αποτελεί το Πρώτο Βήμα για την Αποτελεσματική και Οριστική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης!

Στη DHI αναγνωρίζουμε ότι η σωστή και έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Για αυτόν το λόγο, μέσα από συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, αναπτύξαμε το καινοτόμο Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης DSA που παρέχει ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη και σε βάθος διάγνωση για όλους τους τύπους αλωπεκίας, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που υποφέρουν από τριχόπτωση.

Διάγνωση της Τριχόπτωσης
atom

Η Επανάστη στη Διάγνωση για τη Θεραπεία και την Πρόληψη της Τριχόπτωσης

Το DSA περιλαμβάνει το Alopecia Test καθώς και τα DNA Hair Biology Test και Hair Psychology Test που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα αποτελέσματα του DSA δίνουν μια ξεκάθαρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα για την τρέχουσα κατάσταση της τριχόπτωσης του ασθενή και τη δυνατότητα για ασφαλή πρόβλεψη της εξέλιξης της και επομένως, αποτελεσματική θεραπεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου να παρέχει ένα τόσο προηγμένο και αναλυτικό σύστημα διάγνωσης όπως το DSA, η DHI συνεργάζεται στενά με δημόσια Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και πληθώρα διακεκριμένων επιστημόνων, όπως δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, ενδοκρινολόγους και ψυχολόγους.

Ξεκίνησε κλείνοντας ραντεβού για τη δική σου ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση DSA-DNA σήμερα!

Συμπληρώσε την παρακάτω φόρμα ή καλέσε στο 2109211630!

Προσωπικές πληροφορίες


Στοιχεία επικοινωνίας

 Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από την DHI για σκοπούς μάρκετινγκ

 Επιθυμώ να λαμβάνω μηνιαία email με νέα και προσφορές της DHI

 Κατανοώ και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του ιστότοπου.*
Διαβάστε τούς όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες

doctor